Filialer

Hellerup

Ikke til pynt | Ejendomsmægler i Hellerup

Vi har gjort noget helt særligt ud af vores filial i Hellerup, fordi Hellerup er noget helt særligt. Vi siger velkommen med en loungeafdeling hvor de bløde møbler, baristakaffen og vinen på køl ikke er til pynt. Nej, vi er en del af det inspirerende og lækre forretningsmiljø på den Hellerupske strandvej. Ja, en butik, som man går ind i direkte fra gaden, som man siger, en butik med køb og salg af de mest eksklusive og bedst beliggende boliger i Danmark. Vi er din ejendomsmægler i Hellerup. Vi ligger, som vi har redt. 

Vi er én, uafhængig forretning med 16 filialer i København & Frederiksberg, Nordsjælland, Nordkysten, Odsherred, Holbæk og Roskilde. Når din bolig præsenteres i vores netværk, præsenteres den ikke bare i en lokal filial lige om hjørnet, men i alle 16 filialer på samme tid for attraktive og købestærke kunder. Vi sælger alle boliger. ALLE. Derfor har vi 180.000 besøgende på vores hjemmeside hver måned.

Har du ikke modtaget et eksemplar af vores 19.udgave af vores SUPERIOR Magasin i din postkasse, som netop er på gaden, så kom forbi os i Hellerup og få et magasin gratis. Kig ind, døren er åben, det er det, vi er her for.

Åbningstider

Mandag - torsdag

9-17

Fredag

9-16

Søndag

10-15

Adresse

Strandvejen 193

2900 Hellerup

Teamet

Christina Linnet
Christina Linnet

Salgschef
Cand.merc.

Ivan Eltoft Nielsen
Ivan Eltoft Nielsen

Ansvarlig indehaver
Ejendomsmægler & valuar MDE

Nanna Frederikke Juhl
Nanna Frederikke Juhl

Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE

Julius Nemeth-Thurøe
Julius Nemeth-Thurøe

Trainee