Weidekampsgade 65, 3. TH., 2300 København S

Uden bopælsligt - Snuden vender den rigtige vej

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:104 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2006
  • Energimærke:
    B

Uden bopælsligt - Snuden vender den rigtige vej

Snuden på en lejlighed er dér, hvor den største altan ligger. Vender den mod øst, vil A-mennesker have glæde af at se solen stå op. Vender den mod syd, vil B-mennesker have glæde af solen det meste af dagen.

Lejligheden på Islands Brygge vender mod syd og vest, og det betyder sol hele dagen. Ejendommen er bygget i 2006, og lejligheden er på 104 m2, ligger på 3. sal og indrettet til familien med en lille ny eller parret i provinsen eller udlandet. Her er nemlig ikke bopælspligt, så den kunne også være ferie- eller opholdslejlighed for dem, der ikke ønsker fast adresse her. Gårdmiljøet er grønt og kultiveret med legeplads til børn. Privat parkeringsplads følger med lejligheden. Ejendommen ligger i forlængelse af den gamle Islands Brygge og tæt på København K. Det spændende nye på Islands Brygge er med i det oprindelige gamle i København. Det bliver næppe meget bedre.

Islands Brygge er eftertragtet. Den har de sidste 20 år udviklet sig til et af de mest hippe og efterspurgte kvarterer. Tidligere vendte Bryggen ryggen til vand og by, i dag vender den krop og ansigt til vandet, til København og til innovativ og kreativ arkitektur. Med eget havnebad og promenadeliv er Bryggen i dag et raffineret miks af moderne byliv med nærmiljø, caféer og lækre butikker. Byens bedste kulturtilbud er lige på den anden side af broen. Bryggen har rammerne, der forbinder det bedste af alt.


Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Lergravsvej 56, 3. th., København S

Lejlighed

Lergravsvej 56, 3. th., København S

Pris

4.500.000 DKK

Ejerudgift

4.520 DKK

Boligareal

80 m2

Værelser

2

NYHED
Skovvej 8A, 2., Klampenborg

Lejlighed

Skovvej 8A, 2., Klampenborg

Pris

5.995.000 DKK

Ejerudgift

8.024 DKK

Boligareal

122 m2

Værelser

5