Violvej 10A, 3210 Vejby

Herfra kan du se evigt

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:191 m2
  • Grundareal:2.301 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:1979

Herfra kan du se evigt

Dette exceptionelle sommerhus med en ugeneret panoramaudsigt over Kattegat byder på en fabelagtig beliggenhed og en tilsvarende uforlignelig æstetik. Ejendommen gennemgik i 2017 en totalrenovering, og ingen dele af boligen undslap sig opmærksomhed. Resultatet er følgelig en unik bolig med en ligeså unik udsigt, og fra et arkitektonisk synspunkt rummer huset adskillige fine detaljer, der alle bidrager til helhedens helt fantastiske beskaffenhed.

Beboelsesarealet opmåles til 191 kvadratmeter, hvoraf langt størstedelen er allokeret til husets centrale opholdsrum, der inkluderer både køkken, spisestue og dagligstue i forening. Rummet er arrangeret således, den fortryllende udsigt over havet kan tages i betragtning gennem det enorme, loftshøje glasparti, der udgør hele den havvendte side af huset. Som en lækker detalje er vinduerne udført som skydedøre, og når man trækker hele arrangementet til side ophæves grænsen mellem inde og ud, dersom stuegulvet og træterrassen flyder sømløst sammen.

Opholdsrummet fremstår med en ganske særlig atmosfære. Dette skyldes flere omstændigheder, der alle arbejder i samme, elegante retning. Først og fremmest skal naturligvis det store netop omtalte glasparti nævnes, men også de kipførte lofter bidrager til en luftig stemning i huset. Under lofterne toner tagkonstruktionen frem, og mellem spærene har man indsat store skråvinduer under taget, hvorigennem lyset strømmer. Køkkenet er placeret omtrent midt i rummet, og i stil med det øvrige udtryk har man holdt det lyst, enkelt og med glatte fronter. På væggen bagved brydes det hvide farvetema af grålige klinker. Gulvene er udført med brede egeplanker. Fra dagligstuen er der adgang til et soveværelse, der nyder samme udsigt som selve stuerummet, og ved køkkenet tilgås yderligere et værelse. Det er ligeledes her, man finder badeværelset. Udenfor har man opført et anneks, der kan tjene som teenageafsnit.

Grunden er på 2.301 kvadratmeter, og rundt om hele huset har man etableret en træterrasse. Resten af grunden er hovedsagligt anlagt som græsplæne, hvorfor den er overskuelig at holde. På matriklen gives også to udhuse, hvoraf det ene er isoleret og kan opvarmes.
Beliggenhedsmæssigt kunne ejendommen næppe være placeret bedre. Foruden udsigten er det nemt at komme til stranden, der blot et et par skridt fra havens afslutning, men det er endvidere nemt at tage del i nærområdets leben. Endelig bør det nævnes, at transporttiden til København er overkommelig.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Krejbjergvej 22, Vejby

Fritidshus

Krejbjergvej 22, Vejby

Pris

6.995.000 DKK

Boligareal

136 m2

Grundareal

1.200 m2

Værelser

4

Klitgårdsvænget 20, Vejby

Fritidshus

Klitgårdsvænget 20, Vejby

Pris

6.350.000 DKK

Boligareal

82 m2

Grundareal

1.782 m2

Værelser

3

NYHED
Jørgensvej 10, Vejby

Fritidshus

Jørgensvej 10, Vejby

Pris

2.850.000 DKK

Boligareal

55 m2

Grundareal

1.250 m2

Værelser

3