Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Vintervej 3, 2920 Charlottenlund

Her ligger husene som vejenes Vivaldi

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:202 m2
  • Grundareal:709 m2
  • Kælder:21 m2
  • Værelser:7
  • Garage:14 m2
  • Byggeår:1923
  • Energimærke:
    D

Her ligger husene som vejenes Vivaldi

Forårsvej, Sommervej, Efterårsvej, Vintervej. Ikke så underligt, at et kvarter med de vejnavne kaldes Årstidskvarteret. Som vejenes Vivaldi er de 4 årstidsveje et kendt og attraktivt kvarter i Charlottenlund. De ligger alle parallelt med Bernstorffsvej, slottet og den smukke Bernstorff Slotshave. Det er et kvarter med markante, ældre huse, og det er et stille kvarter, selv om strøget og alle de lækre butikker på Jægersborg Allé ligger lige om hjørnet.

Vintervej 3 er et af vejens klassiske, charmerende og hyggelige huse med sprossevinduer og havestue. Det er bygget i 1923 og renoveret til et moderne hus til familien med børn. Typisk for sin tid er det et hus med stuk og rosetter og døre med fyldninger. Her er 202 m2, nemt at indrette og lige til at flytte ind i. Det er et meget hyggeligt hus med den atmosfære, der kommer med ældre huse. Det ligger helt rigtigt på grunden med en stor terrasse som uderum mod syd og vest. Altså sol hele dagen. Huset ligger med gavlen synligt mod vejen, men haven, den er ikke synlig, den er et lille, hemmeligt åndehul. Kultiveret er den med stensætning, lavendel og kirsebær-laurbær og nem at holde.

Postadressen er 2920 Charlottenlund. Her er kort cykelvej til skoler, private og offentlige, til gymnasier, sportsaktiviteter og daglige indkøb i Ordrup og på Jægersborg Allé, som har et slot i hver ende: Bernstorff Slot i den ene, Charlottenlund Slot i den anden. Begge slotte har store, offentlige parkanlæg. Fra Forårsvej trisser man lige over Bernstorffsvej med hund og børn, og så er der hundegåtur i den grønne Bernstorff Slotshave. Uden snor.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Eivindsvej 39, Charlottenlund

Villa

Eivindsvej 39, Charlottenlund

Pris

13.400.000 DKK

Boligareal

196 m2

Grundareal

630 m2

Værelser

6

Bindesbøllsvej 6, Charlottenlund

Villa

Bindesbøllsvej 6, Charlottenlund

Pris

18.900.000 DKK

Boligareal

236 m2

Grundareal

1.239 m2

Værelser

4

Christiansvej 29, Charlottenlund

Villa

Christiansvej 29, Charlottenlund

Pris

15.325.000 DKK

Boligareal

192 m2

Grundareal

831 m2

Værelser

3