Vedbæk Strandvej 400, 2950 Vedbæk

Ejendom direkte til vandet

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:514 m2
  • Grundareal:1.288 m2
  • Værelser:8
  • Garage:36 m2
  • Bygget/ombygget:1934/1960

Ejendom direkte til vandet

Nu er der mulighed for at leje en villa i særklasse, der ligger som det 5. hus fra havnen på en grund direkte ud til Øresund. Det giver god mening at sige velkommen til en familie med børn, for her er mange gode værelser i en planløsning, som alle i familien vil elske. Også teenageren, som kan få det hele for sig selv oppe på toppen.

Ejendommen er kendetegnet ved sit fantastiske lysindfald, højt til loftet og sine mange fine detaljer. Huset er ret unikt, det er gennemrestaureret med stor empati for dets oprindelige arkitektur, men alligevel så det fremstår tidssvarende, velindrettet og indflytningsklart. Underetagen er indrettet, som var den til beboelse med egen indgang. Og udsigten til vandet og Øresund, ja, den skal man selv have lov at sætte ord på.

Velanlagt indkørsel med plads til 2 biler samt tidligere garage, som nu anvendes til opbevaring og havemøbler. Med sin skønne beplantning fremstår haven som et rent sommerparadis, og fra det fine og oprindelige strandhus i vandkanten kan havet og stemingen nydes under alle årstider, også udsigten mod Vedbæk havn. Der er naturligvis også helårsbadebro.

Beliggenheden og stemningen i det gamle Vedbæk er noget ganske særligt. Her er vinterbaderne på vej til en af kystens bedste strande. I havnen lægger fiskerkutterne til og dagens friske fisk kan købes, skolen og bageren er lige om hjørnet, det samme er kystbanen og butikkerne på Stationsvej.

Udforsk andre
Villaer til Leje

NY PRIS
Fredheimvej 2B, Vedbæk

Villa

Fredheimvej 2B, Vedbæk

Leje pr. md.

57.500 DKK

Boligareal

282 m2

Grundareal

5.516 m2

Værelser

6

NYHED
Solsortevej 27, Hørsholm

Villa

Solsortevej 27, Hørsholm

Leje pr. md.

35.000 DKK

Boligareal

168 m2

Grundareal

910 m2

Værelser

6

Vallerødvænge 4, Rungsted Kyst

Villa

Vallerødvænge 4, Rungsted Kyst

Leje pr. md.

45.000 DKK

Boligareal

253 m2

Grundareal

1.394 m2

Værelser

5