Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Valkendorfsgade 9, ST. TH., 1151 København K

København København, eller bare København K

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:66 m2
  • Værelser:2
  • Bygget/ombygget:1853/1940
  • Energimærke:
    C

København København, eller bare København K

H.C. Andersen hentede sin post her, og det blev han nødt til, for den gang blev posten ikke bragt til hoveddøren. Det gamle posthus var indtil 2012 det ældste i Danmark, ikke fra Ruder Konges tid, men fra 1780, da Christian den 7. købte Marskalsgården på hjørnet af Købmagergade og Valkendorfsgade. Gården blev til Den kongelige Postgård, en af de smukkeste rokokobygninger i København. Postgården er stadig centrum for postområdet København København, eller bare København K. Her er stille og rolig som i en lille landsby. Indre By er gamle stræder og passager, brosten og skæve bygninger, for Indre By er det gamle, gamle København. I dag er den gamle postgård domicil for Fritz Hansen og Paustian.

Ejendommen i Valkendorfsgade er fra 1853 med udsigt til Den Kongelige Postgård. Lejligheden på mezzaninen i nummer 9 er på 66 m2. Hver en m2 er udnyttet optimalt, og kombineret med god højde til loftet opleves lejligheden væsentlig større. Stort og tørt kælderrum, tjek. Altan mod gården i syd, tjek. Indbyggede skabe i entré, tjek. Gulvvarme i badeværelse, tjek. Nyt el overalt, tjek. Gennemgående plankegulve, tjek. Alle lejligheder i ejendommen blev renoveret i bund i 2012, alt er lækkert, alt er lige til at flytte ind.

Fra Valkendorfsgade er alt i København tæt på, også hjem efter en tur i byen. Lige om hjørnet ligger det charmerende og historiske København med gråmunkene på Gråbrødre Torv, Runde Tårn, Københavns Universitet, de bedste restauranter, caféerne og de lækre butikker. Længere nede ad Købmagergade ligger Kongens Nytorv og Metroen.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Vester Søgade 46, st. tv., København V

Lejlighed

Vester Søgade 46, st. tv., København V

Pris

4.000.000 DKK

Ejerudgift

2.982 DKK

Boligareal

76 m2

Værelser

2

NYHED
PH Park 76, st. 1., Hørsholm

Lejlighed

PH Park 76, st. 1., Hørsholm

Pris

4.495.000 DKK

Ejerudgift

2.858 DKK

Boligareal

91 m2

Værelser

2

Bellevuevej 7, 2. tv., Klampenborg

Lejlighed

Bellevuevej 7, 2. tv., Klampenborg

Pris

5.000.000 DKK

Ejerudgift

2.284 DKK

Boligareal

75 m2

Værelser

2