Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Tuborg Sundpark 3, 3. tv., 2900 Hellerup

Humlen og den lille ø i Hellerup

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:112 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2004
  • Energimærke:
    C

Humlen og den lille ø i Hellerup

Gutentag. For ikke så mange år siden kunne man tage færgen fra Tuborg Havn og sejle til Travemünde i Tyskland. I næsten 125 år dominerede Tuborg den sydlige del af kysten i Hellerup med produktion af industriel øl på nogle af Danmarks bedst beliggende og dyreste kvadratmetre. Den store Tuborgflaske står her endnu, men det er stort set også det eneste minde om det, der i mange år gjorde livet lidt grønnere. I dag er fabrikshallerne væk, det samme er ølkuskene og deres bryggerheste, lastbilerne og lugten af humle langt op ad strandvejen. Måske netop derfor, at der her bliver drukket mere vin end øl.

Som en lille ø i Hellerup ligger Tuborg Sundpark så stille, at man kan høre en knappenål falde i vandet. Jo da, stilheden er en del af herlighedsværdien. Øen er forbundet til fastlandet med en klapbro og hængebro til mennesker, cykler og biler. Lejligheden i Tuborg Sundpark 3 ligger på 3. sal, deroppe, hvor der er udsigt til kysten mod nord, byen mod syd og det maritime liv i Tuborg Havn. Alene udsigten er en god grund til at bo her. Ejendommen er bygget 2004 og er på 112 m2 med 2 nordvest- og sydvendte altaner. København ligger lige om hjørnet. Bilen parkeres i kælderen, hvor elevatoren kører direkte op til lejligheden.

Hellerup er byen med de lækre strøgbutikker, takeaway-butikker, restauranter, caféer, havnen, stranden, skoven og badeanstalten. København er metropolen, byen med restauranterne, metroen, kulturen med gallerierne, teatrene og de smukke parker og pladser. Tuborg Sundpark er nabo til shopping-centeret Waterfront med indkøb, wellness, restauranter og alt, hvad hjertet begærer i dagligdagen.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Marievej 17, 1 + 2, Hellerup

Lejlighed

Marievej 17, 1 + 2, Hellerup

Pris

14.450.000 DKK

Ejerudgift

7.598 DKK

Boligareal

152 m2

Værelser

5

Tuborg Havnepark 23, st. tv., Hellerup

Lejlighed

Tuborg Havnepark 23, st. tv., Hellerup

Pris

17.000.000 DKK

Ejerudgift

13.796 DKK

Boligareal

146 m2

Værelser

4

Strandparksvej 10, 2. mf., Hellerup

Lejlighed

Strandparksvej 10, 2. mf., Hellerup

Pris

4.650.000 DKK

Ejerudgift

2.672 DKK

Boligareal

62 m2

Værelser

2