Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Tuborg Havnepark 19, 7. tv., 2900 Hellerup

Heroppe, ja, heroppe er det alt for de få...

Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:280 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:2022
  • Energimærke:
    A2015

Heroppe, ja, heroppe er det alt for de få...

Heroppe på 7. sal på kanten af indsejlingen til Tuborg Havn ligger en lejlighed, der ikke tiltaler de mange, men til gengæld er alt for de få. For den sydlige spids af indsejlingen til Tuborg Havn og Svanemøllebugten har fået en ny, forførende oase for liebhavere og feinschmeckere. Adressen er Tuborg Strandeng, i daglig tale, og her mellem siv og græs med havudsigt ligger nogle af de mest eksklusive lejligheder i Danmark.

Her er udsigt og lys hele vejen rundt. Mod syd over Svanemøllebugten og København, mod øst til svenskekysten, mod vest til Sjælland og nord til Hellerup, Skovshoved og kigget videre op i Øresundet mod Tycho Brahes Veen. Lejligheden er en duplex, en 2-etages og ugeneret, sydvestvendt lejlighed med lys hele dagen på 280 m2 og 2 altaner, 2 terrasser, 2 parkeringspladser i kælderen med el-stander og elevator direkte op til lejligheden. Kajakrum i kælderen med fælles sauna og badebro. Ikke 2 lejligheder er ens, alle er de forskellige i størrelse, pris og udsigt. Dinesen plankegulve, uno form køkken og bad, walk-in fra Blinkenberg og intelligent belysning fra Anker & Co. Mange tak. Med de bedste materialer fra øverste hylde er lejligheden oppe på 7. sal til venstre nok en af de mest attraktive i Danmark.

Tuborg Strandeng forener Hellerup med København. Hellerup er byen med de lækre strøgbutikker, takeaway-butikker, restauranter, caféer, havnen, stranden, skoven og badeanstalten. København er metropolen, byen med restauranterne, metroen i dybet, kulturen med gallerierne, teatrene og de smukke parker og pladser. Tuborg Strandeng er nabo til shopping-centeret Waterfront med indkøb, wellness, restauranter og alt, hvad hjertet begærer i dagligdagen.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Tuborg Havnepark 24, 3. th., Hellerup

Lejlighed

Tuborg Havnepark 24, 3. th., Hellerup

Pris

27.000.000 DKK

Ejerudgift

25.259 DKK

Boligareal

194 m2

Værelser

4

NYHED
Dag Hammarskjölds Allé 42D, 3., København Ø

Lejlighed

Dag Hammarskjölds Allé 42D, 3., København Ø

Pris

28.500.000 DKK

Ejerudgift

6.824 DKK

Boligareal

324 m2

Værelser

8

Stockholmsgade 57, 4., København Ø

Lejlighed

Stockholmsgade 57, 4., København Ø

Pris

32.000.000 DKK

Ejerudgift

20.506 DKK

Boligareal

361 m2

Værelser

5