Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandgade 79, 1. 1., 1401 København K

København siger tusind tak til Christianshavn

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:230 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:2017
  • Energimærke:
    A2015

København siger tusind tak til Christianshavn

Nyt og gammelt, stort og småt, vand, havn, kanaler, broer og små øer. Det er Christianshavn. Med 400 års historie er Strandgade den første gade til venstre efter Knippels Bro. Hele kvarteret er et historisk visitkort, et minde om hvad Christianshavn og København er gjort af: Skibe ud i den store verden, skibe hjem igen, hjem med varer til pakhusene, som ligger her endnu. Christianshavn er en historisk tidslomme, som på alle måder har gjort København til den by, den er i dag. Tusind tak til Christianshavn.

En lejlighed på 230 m2 på Christianshavn er en stor lejlighed. Den er uden bopælspligt og ligger på 1. sal i Strandgade ved Krøyers Plads i en ejendom fra 2015. Arkitekterne havde svært ved at udvikle byggeriet, så det faldt værdigt ind på den særlige grund i havneløbet. Det endelige resultat udløste i rekordfart flere priser for sin kvalitet, blandt andet prisen for verdens bedste boligbyggeri af byggebranchens festival i Cannes. Krøyers Plads er et område med flere funktioner, der har en særlig placering i hjertet af Københavns Havn. Pladsen er formet med tre femetagers boligblokke, som elegant forlænger æstetikken i de historiske pakhuse ved havnefronten. Lejligheden er pivlækker og kunne ligge i New York. Ja, selvfølgelig er den lige til at flytte ind i. Bilen i den private parkeringskælder får ikke travlt, for alt på Christianshavn er gåminutter væk. Men der er også tænkt på de travle cyklister, cykelbroer forbinder kanalsystemet, også til København.

Christianshavn er hyggelige caféer, gode restauranter, lækre butikker og en fantastisk opera. Vandet er så rent i kanalerne, at mange begynder dagen med en dukkert. Øen er anlagt som befæstningsø af Christian den 4. i begyndelsen af 1600-tallet og fik så stærk en kultur, at den i slutningen af 1630erne blev en selvstændig købstad med privilegier, byvåben og segl. Christianshavnernes markante tilhørsforhold til den lille ø er her stadig.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Klerkegade 2A, 3., København K

Lejlighed

Klerkegade 2A, 3., København K

Pris

19.950.000 DKK

Ejerudgift

7.261 DKK

Boligareal

201 m2

Værelser

3

Trondhjemsgade 12, 5., København Ø

Lejlighed

Trondhjemsgade 12, 5., København Ø

Pris

19.950.000 DKK

Ejerudgift

7.633 DKK

Boligareal

197 m2

Værelser

5

NY PRIS
Østerbrogade 104, 4. tv., København Ø

Lejlighed

Østerbrogade 104, 4. tv., København Ø

Pris

19.995.000 DKK

Ejerudgift

7.782 DKK

Boligareal

256 m2

Værelser

7