Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandboulevarden 97, 2. th., 2100 København Ø

Voilà, boulevarder giver byer karakter

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:95 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:1911
  • Energimærke:
    C

Voilà, boulevarder giver byer karakter

Strandboulevarden er én af de 5 boulevarder i København og omegn. Som enhver boulevard er den bred, har cykelstier og fortove, og så er den delt med en midterrabat med træer i begge sider og altid med en markant landskabsmæssig kvalitet. Strandboulevarden på Østerbro er derfor en grøn boulevard med smukke ejendomme bygget i slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet. Den mest kendte boulevard udenfor København er formentlig Champs-Élysées i Paris. Voilà, boulevarder giver byer karakter.

Lejligheden på Strandboulevarden 97 er på 95 m2 og ligger på 2. sal. Lejligheden, som har besvaret sit herskabelige præg, blev renoveret helt i bund for nogle år siden med et kirurgisk greb, som er så logisk, at man kan undre sig over, hvorfor det ikke ses oftere: Et værelse har byttet plads med et mindre køkken og den klassiske dør til køkkentrappen. Det tidligere køkken fungerer nu som lejlighedens hjerterum, nemlig køkkenalrum med udgang til altanen, og er i dag så stor som i en større villa i Hellerup. Her er højt til loftet, og alt er lige til at flytte ind i. Med legeplads i gården og flere børnefamilier i ejendommen er den oplagt til den lille familie.

Har man sagt Strandboulevarden, bliver man også nødt til at sige Nordhavn, som ligger parallelt med boulevarden. Udviklingen i Nordhavn udvider København med et spændende, maritimt kanalmiljø. Områdets gamle industri er tænkt ind i den nye arkitektur. Nyt møder gammelt, havn møder by. Havnebad, butikker, caféer og shopping blander sig med boliger og gør området til en selvstændig bydel med eget liv og et særligt præg. Helt ned til kajkanten


Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Classensgade 17, 4. tv., København Ø

Lejlighed

Classensgade 17, 4. tv., København Ø

Pris

15.495.000 DKK

Ejerudgift

10.063 DKK

Boligareal

206 m2

Værelser

5

Ryvangs Allé 22A, 1., København Ø

Lejlighed

Ryvangs Allé 22A, 1., København Ø

Pris

11.500.000 DKK

Ejerudgift

12.280 DKK

Boligareal

179 m2

Værelser

5

Rosenvængets Hovedvej 50, st. mf., København Ø

Lejlighed

Rosenvængets Hovedvej 50, st. mf., København Ø

Pris

11.900.000 DKK

Ejerudgift

5.588 DKK

Boligareal

123 m2

Værelser

3