Stenstrup Strandvej 5, Stenstrup L, 4573 Højby

Sjællands bedste strand med strandgræs, der kilder og stikker...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:86 m2
  • Grundareal:1.294 m2
  • Værelser:4
  • Bygget/ombygget:1974/2007

Sjællands bedste strand med strandgræs, der kilder og stikker...

Tengslemark Strand er, hvis ikke den bedste sand- og badestrand på Sjælland, så i hvert fald den næstbedste. Det samme kan man sige om nabostranden Gudmindrup Strand, og så kan de 2 strande prikke til hinanden om at være den bedste eller næstbedste. Men Tengslemark Strand har ingen parkering, intet fluepapir, mange tak, derfor er det kun sommerhusejerne i kvarteret, der kommer her. Så her er fred og ro med strandgræs, der kilder og stikker. Vandet er lavvandet, ikke noget at sige til, at børn med små tæer på små fødder på små ben elsker at være her. Når de små er glade, så er mor og far også. Det samme er solslikkerne, læsehestene, teenagerne og mormor og morfar. Vandet er altid i bevægelse her i Sejerøbugten, altid rent, altid klart med riller i sandbunden. Måske det klareste vand på Sjælland.

Sommerhuset på Stenstrup Strandvej 5 ligger bare 5 cykelminutter fra Tengslemark Strand. Pivhyggeligt er det med sine 86 m2 og 16 m2 anneks med bruser og toilet. Det er et helårsisoleret hus, så her tager man i sommerhus hele året. Al energi styres via en app, så alt er varmt og rart, når man lander i indkørslen. Huset er bygget i 1974, og gennemrenoveret i 2021 med blandt andet nyt badeværelse i det ene anneks. Terrassen er sydvendt med sol på kinderne og bare maver hele dagen. Grunden er på 1.294 m2 med en have, som ikke kræver grønne fingre.

Dragsholm Slot med Michelin restauranten ligger ikke langt herfra. Hvis man for alvor vil have sved på panden, så ligger Padelcenteret i Højby 5 minutters kørsel væk. Og så er der bare 10 minutter til fjordbyen Nykøbing Sjælland, som tidligere var en vigtig købstad med en aktiv handelshavn ud til Isefjord. I dag er den en by for små 6.000 mennesker med lækre forretninger, caféer og restauranter og museer. Med 3 golfbaner er naturen stor og autentisk i Odsherred, som ikke helt tilfældigt har fået hæderstitlen UNESCO Global Geopark Odsherred, som den første danske geopark nogensinde. Odsherreds geologiske udformning er helt unik og har afgørende betydning for livet på egnen. Fra København er der én time til sommerhuset på Stenstrup Strandvej.


Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Fyrrevej 2, Ellinge Lyng, Højby

Fritidshus

Fyrrevej 2, Ellinge Lyng, Højby

Pris

2.095.000 DKK

Boligareal

69 m2

Grundareal

987 m2

Værelser

3

Lysholmparken 29, Gudmindrup Lyng, Højby

Fritidshus

Lysholmparken 29, Gudmindrup Lyng, Højby

Pris

3.295.000 DKK

Boligareal

60 m2

Grundareal

1.239 m2

Værelser

3

Gudmindrup Skovvej 1, Gudmindrup Lyng, Højby

Fritidshus

Gudmindrup Skovvej 1, Gudmindrup Lyng, Højby

Pris

4.495.000 DKK

Boligareal

130 m2

Grundareal

1.310 m2

Værelser

6