Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Solbakkevej 90, 3100 Hornbæk

Mere blind end de fleste veje i Hornbæk

Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:5.300.000 DKK
  • Ejerudgift:2.353 DKK
  • Boligareal:110 m2
  • Grundareal:893 m2
  • Værelser:6
  • Carport:12 m2
  • Sagsnr.:IEN7993

Mere blind end de fleste veje i Hornbæk

Solbakkevej er så attraktiv, at den er nødt til at være lidt længere og mere blind end de fleste blinde veje i Hornbæk. Mange vil nemlig gerne bo her. Vejen ender nede ved Pandehave Å, så i stedet for at genere den med en bro, fik Solbakkevej i stedet mere plads med blinde sideveje til højre og til venstre. Via stisystemer tager det 10 minutter at gå til Dronningmølle Strand eller Kildekrog Strand, som er de hyggeligste strande mellem Gilleleje og Hornbæk. Et billigt medlemskab af Kildekrog Bådlaug sikrer plads til båd på stranden hvor Bådlauget har ophalspil.
Det fredede område med Rudolph Tegners Museum og Statuepark ligger kun 100 meter væk.

Huset i nummer 90 er med alle sine 110 m2 et helårsisoleret sommerhus fra 2006. Nogle år efter blev det isolerede og centralopvarmede anneks på 35 m2 bygget. Dog ej godkendt til beboelse. Begge huse er tegnet af arkitekt Vagn Kieler. Der er oliefyr med gulvvarme i hovedhuset og radiatorer i annekset. Det er et klassisk Hornbæksommerhus, et af de helt lækre bjælkehuse med hvide sprossevinduer. Træhuse er der mange af i Hornbæk, men ikke som det her. Her er 5 soveværelser med mulighed for endnu ét, så det er et sommerhus med plads til familien og venner på besøg. Alt er lige til at flytte ind i. Grunden er på 893 m2 med en have, der er nem at holde. Med en robotklipper kan man slikke sol på en af de 2 terrasser uden at forstyrre havearbejdet.

Vandet er stadig Øresund, for Kattegat begynder først efter Nakkehoved Fyr. Men Solen går ned hver aften langt ude i Kattegat, og det kan ses fra strandene på Nordkysten. Hornbæk er én af de ældste sommerhusbyer i Danmark. Hornbæk har stor natur og lyset fra havet, og fordi den ligger kun små 50 kilometer fra København, så blev byen naturligt den sommerhusby, som først fik kunsternes og borgerskabets opmærksomhed.

Bestil salgsmateriale

Solbakkevej 90, 3100 Hornbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Lars Lyngholm Eriksen
Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen
Partner/filialchef Nordkysten
Ejendomsmægler MDE
lars@eltoftnielsen.dk 60 40 72 92

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg