Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Sørens Alle 11, 3050 Humlebæk

Puha, man bliver helt forpustet af lækkerier...

Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:14.995.000 DKK
 • Ejerudgift:10.361 DKK
 • Boligareal:255 m2
 • Grundareal:1.120 m2
 • Kælder:97 m2
 • Værelser:6
 • Garage:37 m2
 • Byggeår:2002
 • Energimærke:
  D

Puha, man bliver helt forpustet af lækkerier...

UDEN BOPÆLSPLIGT – Sletten i Humlebæk har den maritime kultur med gamle fiskerhuse, havn og strand. Byen er en romantisk, autentisk og eftertragtet tidslomme, som Skovshoved er det i Gentofte og Tårbæk i Lyngby. Sletten ligger mellem skov og vand, tiden drypper lidt afsted her, og man skal ville den lille bys præmis med kro, iskagebod og strand og veje med navne, som fortæller en historie om tiden, der var en gang.

Som Sørens Allé med Peder Mads Strand nede for enden af vejen. Søren var søn af Halfdan Borring, som etablerede hele kvarteret som sommerhuskvarter. Og Peder Mads, ja, han var en lokal fisker på stranden. Sørens Allé 11 er bygget 2002 af Hornbæk Gruppen bare 250 meter fra Peder Mads Strand. Her er 389 etagemeter med alle lækkerier som gulvvarme overalt, 2 pejse, blødtvandsanlæg, Dinesen planker i fuld længde, vinkælder, vinkøleskabe, 8,5 meter til loftet, balkon med vand- og himmelkig, med eller uden bopælspligt, plads til 4 biler og 2 i den isolerede dobbeltgarage, elektrisk låge og videoovervågning. Udenfor er der haverum med sol og skygge, varmelamper, markiser og parasoller. Puha, man bliver helt forpustet af lækkerier.

Sletten Havn ligger lige om hjørnet. Her ligger over 130 fiskehuse og gamle forretninger, som næsten alle er privatboliger. Havnen og Sletten Kro er centrum for et af de mest autentiske fiskelejer i Nordsjælland. Her er stadig et aktivt erhvervsfiskeri, en sejlklub og bådebyggeri. Lidt mod nord ligger Krogerup, hvor internetbutikken aarstiderne.dk har sin gårdbutik med økologisk frugt og grønt. Og Restaurant Sletten, ja, den er en af de bedste restauranter i Nordsjælland. Fiskeforretningen er populær, det samme er iskageboden og bådeklubben, som også har et menukort. Og så ligger Kunstmuseet Louisiana i den nordlige del af byen. København ligger en halv time mod syd, Helsingør et kvarter mod nord.


Bestil salgsmateriale

Sørens Alle 11, 3050 Humlebæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Ejendomsmægler MDE
lillelund@eltoftnielsen.dk 41 34 86 12

Udforsk andre
Villaer til Salg