Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Sønderstedvej 13, Søndersted, 4340 Tølløse

Tølløse, ja, det er verdens centrum. Næsten ...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:1.445.000 DKK
  • Ejerudgift:2.345 DKK
  • Boligareal:166 m2
  • Grundareal:1.799 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:1780
  • Energimærke:
    D

Tølløse, ja, det er verdens centrum. Næsten ...

Sæt et passerben i Tølløse og drej det andet ben rundt om Sjælland. Ja, hvis Sjælland er det bedste sted i verden, er Tølløse verdens centrum. Næsten. Tølløse er den lille by, der ikke mangler noget. Det er også byen, som stadig vokser med nye kvarterer, nye ejendomme, nye hække, græsplæner, træer og buske og trampoliner i haverne.

Ejendommen på Sønderstedvej er godt nok en ældre dame bygget i 1780. Men de næsten 240 år på bagen er slet ikke til at se, for ejendommen er renoveret flere gange, sidst i 2017. Men her er stadig alle de charmerende skævheder, der er i et hus på landet med ildsted, synlige bjælker og hems under loftet. I forhold til priserne på boligerne i København og omegn er det slet ikke til at forstå, at man i verdens centrum kan få så mange m2 i den kvalitet for pengene. Første-gangs-køber-familien-med-børn får det godt her. Grunden er på 1.799 m2, altså plads nok til kreativ udfoldelse.

Som klassisk stationsby er Tølløse fra den tid, hvor jernbanerne blev udbygget fra 1800-tallet til begyndelsen af 1900-tallet. 45 minutter er der med tog til København. Byen har små 4.000 indbyggere, så det er ikke en stor by, men stor nok til både at have kommune- og privatskole og flere efterskoler. Tølløse er en del af Holbæk Kommune. Byen er omringet af smuk natur, fra Sønderstedvej er indkøb lige om hjørnet i Udløse eller en lille tur til Holbæk og Tølløse.

Bestil salgsmateriale

Sønderstedvej 13, Søndersted, 4340 Tølløse

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg