Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Søbøtkers Alle 1, 2900 Hellerup

Søbøtkers Alle 1

Plantegning Andet Plantegning Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:207 m2
  • Grundareal:930 m2
  • Kælder:110 m2
  • Værelser:6
  • Byggeår:1900
  • Energimærke:
    C

Søbøtkers Alle 1

Spøjst navn, Søbøtkers Allé. Ikke det nemmeste vejnavn at fortælle i taxaen, når man skal hjem en lørdag aften. Men ingen navne kommer ud af fri fantasi. Johannes Søbøtker har lagt navn til vejen. Han var guvernør for De Vestindiske Øer og kendt som bygherren til landstedet Øregård, som ligger lige om hjørnet. Som tak for Øregård og park fik Johannes sin egen vej i Hellerup.

Det er en af Gentoftes smukke lindetræsalléer, som skiller sig ud med kun 2 husnumre på vejen. Måske Danmarks mindste vej. Nummer 1 er en klassisk rødstensvilla fra 1900 på 317 etagemeter, derudover med udnyttet 2. sal. Og man skal ikke have trænede øjne for at se, at det er renoveret kompromisløst fra toppen af skorstenen til bunden af kælderen. Fra det flotte indgangsparti træder man ind i den smukkeste hall med lysindfald fra alle verdenshjørner. Med 3,16 meter er her sjældent højt til loftet. 1. salen har forældreafdeling med walk-in garderober og master badeværelse. Gulvene har fået massivt sildebensparket fra Hørning Parket. Køkkenet er fra Dansk Køkkenhåndværk i røget eg med massive egetræsskuffer. Kælderen er gravet ud til en loftshøjde på 2,54 meter med isolering, radonsikring og gulvvarme. Her er eget køkken samt badeværelse og separat indgang, hvilket gør den ideel til teenage- eller au-pair afdeling, men kan også anvendes til kontor, træningslokale eller hjemmebiograf. Renoveringen har forenet sjælen, atmosfæren, håndværket og kulturen i det ældre hus med det moderne hus’ bekvemmeligheder.

Hellerup er byen med de lækre strøgbutikker, restauranterne, caféerne, havnen, stranden, skoven og badeanstalten. Tidligere tiders velhavere valgte Hellerup, når de med mursten, håndværk, plads og højt til loftet ville sig selv, deres samtid og eftertid noget. For eftertænksomhed og kvalitet holder. Søbøtkers Allé 1 er det ideelle hus for familien med skole- og gymnasiesøgende børn. Der er 2 gåminutter ad små villaveje til Tranegårdsskolen, Øregård Gymnasium og Hellerup Idræts Klub.

Udforsk andre
Villaer til Salg

NY PRIS
Heslehøj Alle 12, Hellerup

Villa

Heslehøj Alle 12, Hellerup

Pris

21.950.000 DKK

Boligareal

268 m2

Grundareal

1.254 m2

Værelser

9

Bakkedal 7, Hellerup

Villa

Bakkedal 7, Hellerup

Pris

13.495.000 DKK

Boligareal

243 m2

Grundareal

1.182 m2

Værelser

6

NYHED
Skodsborg Strandvej 216, Skodsborg

Villa

Skodsborg Strandvej 216, Skodsborg

Pris

22.995.000 DKK

Boligareal

201 m2

Grundareal

773 m2

Værelser

6