Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Smallegade 39, 1. th., 2000 Frederiksberg

Vejnavne kan drille, bare spørg Smallegade...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:85 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN10892
  • Energimærke:
    D

Vejnavne kan drille, bare spørg Smallegade...

Med sådant et vejnavn skulle man tro, at Smallegade fortæller lidt om sig selv. Bred er den ikke, og dog. Vejnavne kan drille, for på den anden side af Frederiksberg Rådhus ligger Bredegade, og den er endnu smallere.

Der er 8 lejligheder i ejendommen Smallegade 39, som er bygget i 1888. Opgangen er nyrenoveret, det samme er det meste af lejligheden på 1. th. Lækkert, nyt køkken med udgang til den sydvendte terrasse med sol det meste af dagen, hvor man på en god dag kan høre elefanterne trutte med snablen i Zoologisk Have. Lejligheden er på 85 m2 og indrettet til en familie med børn, men den er også oplagt som delelejlighed, eksempelvis som forældrekøb. Alle får det godt her. Frederiksberg Have ligger lige om hjørnet, det samme gør institutioner, skoler, CBS og Metro. Her er en hyggelig vinbar og Café Sokkelund, som er det lokale brasserie med servering fra morgen til aften. Og så er Frederiksberg Centeret en gåtur på bare 4 minutter.

Frederiksberg har mange fantastiske beliggenheder, Smallegade er bestemt en af dem. Frederiksberg har haverne, parkerne, slottet, dyrene i Zoo, restauraterme, caféerne, museerne, teatrene, kirken, alléerne, smukke tennisbaner, trendy butikker, Lorry, nærværet, musikken, fællesskabet og man kan blive ved. Her er masser af skoler, private som offentlige. Og CBS selvfølgelig, kort for det nydanske ord Copenhagen Business School. Netop fordi Frederiksberg er omringet af København, har byen sin egen kant med sin egen kultur og et meget højere postnummer. Man skal være nogen, før man bliver til noget.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg