Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Slamatvej 3A, Bøtterup, 3100 Hornbæk

Slamatvej 3A, Bøtterup

Andet

Specifikationer

Landejendomme
  • Boligareal:342 m2
  • Grundareal:83.775 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN7020
  • Energimærke:
    B

Slamatvej 3A, Bøtterup

Ejendom til livsnydere og naturelskere på udkig efter et privat og stille sted med plads til at udfolde sig. Man får her to beboelseshuse med stråtag og en hestestald på 160 m2. Det hele er opført i 2010 og står særdeles velholdt og indbydende. Det ene beboelseshus er på 238 m2 og det andet på 177 m2. Husene er arkitekttegnet og lavet de bedste materialer. På gulvene ligger der lækre Dinesen-gulve, porcelænsovnen er bygget på stedet og de franskinspirerede køkkener er med møblement, armaturer og hvidevarer i bedste kvalitet, herunder gaskomfuret, der er en drøm for enhver gourmand. Der er to plan i begge huse. Det største byder på to værelser, soveværelse med balkon og badeværelse, mens der i det andet er to værelser. I stueplan er der i begge huse hall, åben stue og alrum med Kvänum-køkken, badeværelse, bryggers og udestue. Det hele fremstår lyst, attraktivt og smagfuldt. Og det er naturligvis fuldstændig indflytningsklart.

Grunden på 8,3 hektar er en verden i sig selv, hvor man kan nyde stilheden og det rige dyreliv med rådyr og andre repræsentanter fra den vilde danske dyrebestand på grunden. En del af grunden er helliget heste med en luksuøst indrettet stald, hvor der er fem bokse og sadelrum. Her er en ridebane, som er anlagt efter alle kunstens regler. Den har effektivt dræn, så banen hurtigt er klar efter selv kraftige regnskyl. Noget af jorden er græsmarker, så man kan producere sit eget hø til hestene. Det hele er smukt anlagt og med passende afstand til de nære haverum omkring beboelseshusene, hvor der er terrasser og hyggeområder til begge huse, som er afgrænset af smukke og stramt symmetriske hække. Desuden store åbne arealer med masser af plads og et område med skov.

Fra porten er der ca. 100 meter privat vej hen til den nærmeste offentlige vej. Man bor således helt privat, samtidig med at man nemt og bekvemt kommer til Hornbæk og stranden, der befinder sig blot få minutter fra ejendommen.

Udforsk andre
Landejendomme til Salg