Skovdiget 52, 2880 Bagsværd

Hvem er mest heldig, skoven eller huset?

Plantegning Plantegning Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:64 m2
  • Grundareal:788 m2
  • Kælder:64 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:1947
  • Energimærke:
    D

Hvem er mest heldig, skoven eller huset?

Man kan diskutere, hvem der er mest heldig her: skoven eller huset på Skovdiget. Hvis skoven, så er det fordi huset på Skovdiget 52 er det fineste hus med den mest florissante og frodige have, en skov kan få som nabo. Hvis huset, ja, så er det fordi det har sin egen havelåge direkte til Hareskoven, som altid inviterer til gå- og løbeture og motionister på mountainbikes. Glem i øvrigt alt om harer i Hareskoven, det var oprindelig et skovnavn med dobbelt r, altså Harreskoven, som betyder rillesten og dysser, og de findes stadig i Hareskoven. En klassisk stor og smuk, dansk bøgeskov er den, og fordi den er vestvendt, sender den ikke skygger ned i haven. Tak for det.

Huset på Skovdiget er bygget i 1947. Kæmpestort er det ikke, men arkitekten har tænkt høj underetage og høj stueetage, så med 128 etagemeter er det stort nok til den lille familie, som får en hverdagsfest her. En tur ud af havelågen og ind i skoven til skovtroldene, det er godt for sindet, fordi skoven har en positiv ensomhed og en ro, som smitter. I Østen har de længe erkendt, hvor healende og afstressende det er at opholde sig i skoven. Et skovbad, at skovbade, er det nydanske ord for skovens dybe, stille ro, eller shinrin-yoku, som Japanerne kalder det. Kun 5 matrikler på vejen har direkte adgang til skoven. Haven er dansk havenatur med masser af blomster, haverum, troldhassel, stedsegrønne planter og stier. Grønne fingre får det ikke meget bedre end her.

Institutioner og skoler ligger lige om hjørnet, det samme gør indkøb, togstation og svømmehal. Bagsværd Sø er en kort gåtur gennem skoven. Søen er den næststørste sø i Mølleå-systemet, kun overgået af Furesø. Her er det tilladt at sejle i robåd, i både med sejl, og kajakker. Og så er Bagsværd Sø en fiskesø, hvor det er tilladt at kaste snøren ud efter en gedde, skalle, aborre, sandart og brasen.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Haregabsvej 14A, Esbønderup Skovhuse, Græsted

Villa

Haregabsvej 14A, Esbønderup Skovhuse, Græsted

Pris

4.750.000 DKK

Boligareal

148 m2

Grundareal

2.135 m2

Værelser

5

Sdr. Jagtvej 3B, Hørsholm

Villa

Sdr. Jagtvej 3B, Hørsholm

Pris

4.895.000 DKK

Boligareal

127 m2

Grundareal

819 m2

Værelser

4

Gl Strandvej 143, Humlebæk

Villa

Gl Strandvej 143, Humlebæk

Pris

5.750.000 DKK

Boligareal

85 m2

Grundareal

114 m2

Værelser

4