Sjølundsparken 59, 3150 Hellebæk

Paradiso. Tak til Port Grimaud i Sydfrankrig...

Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:117 m2
  • Grundareal:158 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:1982
  • Energimærke:
    B

Paradiso. Tak til Port Grimaud i Sydfrankrig...

18 meter over Øresund og inde bag en af de mange hække på Strandvejen ligger et paradiso med 74 af de skønneste huse, og her har det ligget siden 1978. Hellebæk, siger postnummeret, Sjølundsparken, siger adressen. Det er Hellebæk oppe med udsigten, og når himmel og hav er ét, når havet er, så blåt som et øje kan se, så ved man, at højt oppe er godt, for det er her, luften og udsigten er mest storslået. Hellebæk har kysten mod nord, så når Jorden drejer Solen ned i vest og op i øst, kan man fra Sjølundsparken se Solen sige godmorgen og godnat. Her bor familier i alle aldre.

Sjølundsparken 59 er på 117 dejlige m2. Her er 2 etager på en 158 m2 grund, hvor den øverste etage med badeværelse og soveværelser er den private del. Alt er renoveret fra himmel til gulv, bogstaveligt talt, for taget er nyt, det samme er badeværelse og toilet og gulvvarmen i stueetagen. Ja, og så er her absurd meget skabsplads, som om man kunne få for meget af det. Nej, vel? Familien 50+ og familien med børn får det godt her. Gode skoler, private som offentlige, skov, strand, fællesskabet i Sjølundsparken med sø og bilfrit kvarter. Arkitekten har været inspireret af Port Grimaud i Sydfrankrig, så biler parkeres i udkanten af bebyggelsen, og man går hjem ad slyngede stier. Splinterny helårsbadebro ud i Øresund med kajakplatform, nemlig.

Før Sjølundsparken blev bygget lå her et lille slot i en stor park med en fantastisk udsigt over Øresund. Der var en sø, masser af Rododendrons, mange store træer og en allé tæt op til Teglstrup Hegn. Den gamle park med søen og de mange træer har bestemt bebyggelsesplanen for Sjølundsparken. Husene er indpasset som perler på en snor i op til 4 huse, der er bygget sammen. Det bliver ikke meget bedre. Selv tak.


Udforsk andre
Villaer til Salg

NYHED
Søholmvej 30, Langerød, Fredensborg

Villa

Søholmvej 30, Langerød, Fredensborg

Pris

5.295.000 DKK

Boligareal

146 m2

Værelser

3

Haregabsvej 14A, Esbønderup Skovhuse, Græsted

Villa

Haregabsvej 14A, Esbønderup Skovhuse, Græsted

Pris

4.750.000 DKK

Boligareal

148 m2

Grundareal

2.135 m2

Værelser

5

Sdr. Jagtvej 3B, Hørsholm

Villa

Sdr. Jagtvej 3B, Hørsholm

Pris

4.895.000 DKK

Boligareal

127 m2

Grundareal

819 m2

Værelser

4