Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Rosavej 7, 2930 Klampenborg

Over for kanonerne på Hvidøre Batteri

Plantegning

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:127 m2
  • Værelser:4
  • Garage:20 m2
  • Byggeår:1991
  • Energimærke:
    C

Over for kanonerne på Hvidøre Batteri

En smule tilbagelænet og højt oppe fra den nye kystvej og den gamle strandvej ligger én af de mest uforstyrrede og godt beskyttede veje i Klampenborg. Det er Rosavej. Vejen er uforstyrret, fordi den er lille og blind. Og den er godt beskyttet med fort og kanoner for enden af vejen på Hvidøre Batteri. Det giver vejen identitet og karakter. Historien om Københavns Søbefæstning fra 1892 lever stadig her ved Hvidørepynten.

Der er udsigt over Øresund fra huset i Rosa Park nummer 7, som ligger i bunden af Rosavej lige over for kanonerne. Rosa Park er 18 huse fordelt på 3 klynger med 6 huse i hver. De er bygget i 1991, oprindeligt som ældrebolig, men arkitekten havde ikke tænkt over en væsentlig pointe: Ældre mennesker er ikke altid interesserede i flere etager med trapper, så i dag bor der mange børnefamilier i Rosa Park. Fællesskabet er derfor stort. Det opleves især om sommeren med hygge og aktiviteter i fælleshaven. Husene ligger uforstyrret af hinanden, og nummer 7 er netop sat i stand og lige til at flytte ind i. Det er på 127 m2 med 4 værelser fordelt på børneværelser, forældresoveværelse og stue. Der er 750 m til Skovshoved Skole og halvanden kilometer til Skovgårdsskolen.

Til højre for Rosa Park ligger Skovshoved havn nogle få hundrede meter ned ad kystvejen. Havnen er én af de store lystbådehavne på kysten med en aktiv sejlklub. Klubben er kendt for sin optimistbådsafdeling. Lige til venstre for Rosa Park ligger Bellevue Strand og den ikoniske strandpark, tænkt og tegnet af arkitekt Arne Jacobsen. Det er i dag udstykket og bebygget med villaer. Hvidøre Batteri blev nedlagt i 1922. Men ammunitionsmagasinet er bevaret med indskriften HVIDØRE over indgangen.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Engelstedsgade 6, st., København Ø

Lejlighed

Engelstedsgade 6, st., København Ø

Pris

6.990.000 DKK

Ejerudgift

2.782 DKK

Boligareal

112 m2

Værelser

4

Rosenørns Alle 32, 2. tv., Frederiksberg C

Lejlighed

Rosenørns Alle 32, 2. tv., Frederiksberg C

Pris

6.995.000 DKK

Ejerudgift

3.091 DKK

Boligareal

95 m2

Værelser

3

Strandboulevarden 35, 5. tv., København Ø

Lejlighed

Strandboulevarden 35, 5. tv., København Ø

Pris

6.997.000 DKK

Ejerudgift

2.595 DKK

Boligareal

59 m2

Værelser

2