Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Rørvigvej 213, 4500 Nykøbing Sj

Ægte sommerhusstemning i fænomenale omgivelser

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:161 m2
  • Grundareal:1.978 m2
  • Værelser:8
  • Byggeår:1990

Ægte sommerhusstemning i fænomenale omgivelser

Rummeligt og hyggeligt sommerhus med ægte sommerhusstemning, kun ca. 10 minutters gang fra en af Danmarks absolut bedste sandbadestrande – Rørvig Strand.

En fantastisk beliggenhed, hvor I får rig mulighed for at nyde Odsherreds naturskønne områder. I befinder jer på den rigtige side af Rørvigvej med gåafstand til stranden, og samtidig er I tæt på Lyngkroen, Minigolfen, købmanden og Rørvig havn.

Området er særligt kendt for sin stemningsfyldte og rolige atmosfære, skovagtige karakter og de skønne naturrige omgivelser, som bl.a. tiltrækker masser af fugle- og dyreliv. Ikke mindst er området kendt for de dejlige badestrande.

Fritidshuset er på hele 161 m2, så I har rig mulighed for at invitere hele den store familie til overnatning, da I kan fordele jer mellem otte værelser og en anvendelig hems. Endvidere er der tre badeværelser, der alle har brusenicher og gulvvarme, og til det ene hører der endda en lækker sauna.

Boligens øvrige kvadratmeter er dedikerede til opholdsmiljøet med køkken-alrum og stue i åben forbindelse, som naturligt vil fungere som det foretrukne samlingspunkt. I stuen understreges den hjemlige atmosfære af brændeovnen, som kan tændes på kølige dage, mens I på lune sommerdage nyder godt af den direkte udgang til terrassen.

Den 1.978 m2 store grund giver jer masser af plads til udfoldelse under åben himmel på græsplænen, uanset om de grønne fingre skal aktiveres, eller I foretrækker at dase i de skyggefulde hyggekroge. Ved aftensmadstid kan I med fordel tænde op i grillen på ét af de i alt tre pragtfulde terrassemiljøer.

Fritidshuset er desuden velegnet til udlejning, og kan udlejes med høj udlejnings indtægt på omkring kr. 150.000 om året – kontakt Ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen for yderligere oplysninger.

Ejendommen har været udbudt i licitation, men der er ikke fremkommet bud, som sælger kunne acceptere. I den forbindelse er udbudsprisen hævet til nuværende udbudspris.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg