Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Rahbeks Alle 18, 2. tv., 1801 Frederiksberg C

Knud Lyne Rahbek var for grim, sagde man i slutningen af 1700-tallet...

Åbent hus 24. sep kl. 12:00-12:20
Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:8.495.000 DKK
  • Ejerudgift: 5.141 DKK
  • Boligareal:108 m2
  • Værelser:4
  • Bygget/ombygget:1904/1949
  • Energimærke:
    D

Knud Lyne Rahbek var for grim, sagde man i slutningen af 1700-tallet...

Rahbeks Allé, ja, så må der have været en hr. Rahbek.

Knud Lyne Rahbek, hed han, og han var digter, litteraturhistoriker, oversætter, redaktør ogteaterkritiker. Han ville også være skuespiller, men han var for grim, sagde man i slutningen af 1700-tallet. Ejendommen på Rahbeks Allé 18 er bygget i 1904 i en tid, hvor håndværkerne satte deres personlige aftryk i byggeriet. Og det ses. Facaden er en håndværkers svendestykke, tak for corneliadet.

Lejligheden på 2. sal har selvfølgelig tidens stuk, rosetter, høje paneler, vægpaneler og tunge fyldningsdøre med træudskæringer. Den er på 108 m2, har et kælderrum og oplagt til familien med børn. Pivlækker, pivhyggelig og topistandsat er den med fælles forhave og legehus. Vejen ligger på kanten af Carlsberg Byen i et lukket område med Søndermarken lige om hjørnet, ikke meget trafik her, masser af parkering. Og så ligger det hippe og unge Vesterbro 5 minutter værk, det samme gør Frederiksberg Have med sin designede landskabshave, lige til at gå på opdagelse i. Her er søer, snoede stier og planlagte overraskelser.

Frederiksberg har den lille landsbys kurage og hjerte til at ville og kunne det hele selv. Frederiksberg er Frederiksberg, og slet, slet ikke København, selv om den er lige så omringet af København, som romerne belejrede en gallisk landsby med Asterix og Obelix. Det vidste Knud Lyne Rahbek alt om. Ja, det var ham, der lagde navn til Rahbeks Allé. Men med beundringsværdige ejendomme, haverne, parkerne, slottet, dyrene i Zoo, restauraterme, caféerne, museerne, teatrene, kirken, alléerne, smukke tennisbaner, trendy butikker, Lorry, nærværet og musikken har Frederiksberg i dag så stor en identitet og så meget at byde på, at selv København må være lidt misundelig.


Bestil salgsmateriale

Rahbeks Alle 18, 2. tv., 1801 Frederiksberg C

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicolai Glad
Kontaktperson

Nicolai Glad
Filialchef
Ejendomsmægler & valuar MDE
glad@eltoftnielsen.dk 20 45 16 79

Matilda Michelsen
Sagsbehandler

Matilda Michelsen
Trainee
matilda@eltoftnielsen.dk 38 41 22 00

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Hauser Plads 16C, 2., København K

Lejlighed

Hauser Plads 16C, 2., København K

Pris

8.495.000 DKK

Ejerudgift

5.676 DKK

Boligareal

169 m2

Værelser

4