Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Porsevej 4, Asserbo, 3300 Frederiksværk

Porsevej 4, Asserbo

Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:149 m2
  • Grundareal:1.842 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2006

Porsevej 4, Asserbo

Asserbo ligger i det charmerende Nordsjælland og her er alt inden for rimelig afstand. Denne ejendom ligger i en lysning i skoven og vandet inden for kort gåafstand. I nærområdet findes endvidere Asserbo slotsruin og i kort kørselsafstand findes Tisvildeleje med både badehotel, sandstrand, restauranter og biograf.

I skovens dybe stille ro findes Asserbos måske mest charmerende og gennemførte luksussommerhus med 149 m2 bolig, beliggende på en 1.842 m2 stor naturgrund. Porsevej 4 er et sortmalet bjælkehus tegnet af Arkitektgruppen Hornbæk opført i 2006 med sans for detaljerne, og hvor sammenspillet imellem ude og inde er ekstraordinært vellykket. Over alt i huset er der gulvvarme som kommer fra jordvarmen i haven.

Huset indeholder entré med adgang til gæstebadeværelse med bruseafsnit. Via entréen er der endvidere adgang til husets 2 børne-/gæsteværelser, det ene med udgang til syd-/østvendt terrasse. Fra entréen ledes man ind i stor og hyggelig pejsestue hvor der er højt til loftet og direkte udgang til både sydvestvendt overdækket terrasse og en vestvendt terrasse til de sene aftener. Lækkert og indbydende køkkenalrum med et særdeles veludstyret køkken indeholdende alt i hårde hvidevarer, og god plads til at forberede middagen. Rigelig plads til stort spisebord, og som fra de fleste andre rum i huset, er der også her direkte udgang til terrasse og have fra alrummet. Fra køkkenet er der adgang til forældre afdelingen som består af stort soveværelse med udgang til egen terrasse og stort og smagfuldt badeværelse med både lækkert hjørnebadekar og bruseafsnit. Fra entréen er der endvidere adgang til husets kontrolrum, hvor al teknik er samlet inkl. styresystemet til husets IHC anlæg.

Grunden er anlagt med stor carport og mindre anneks. Store græsarealer og flere hyggelige kroge og terrasser rundt om huset. Huset fremtræder exceptionelt velbygget og helt klar til at nyde fritiden i rolige og eksklusive omgivelser.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Falkevej 6, Frederiksværk

Fritidshus

Falkevej 6, Frederiksværk

Pris

3.750.000 DKK

Boligareal

150 m2

Grundareal

1.680 m2

Værelser

4

NYHED
Skovtoften 13, Frederiksværk

Fritidshus

Skovtoften 13, Frederiksværk

Pris

4.995.000 DKK

Boligareal

125 m2

Grundareal

1.909 m2

Værelser

4

Hejrevænget 7, Tibirke Sand, Frederiksværk

Fritidshus

Hejrevænget 7, Tibirke Sand, Frederiksværk

Pris

5.500.000 DKK

Boligareal

85 m2

Grundareal

2.026 m2

Værelser

3