Pilestræde 35F, 3., 1112 København K

Som at tænde lyset på dansegulvet

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:187 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:1810
  • Energimærke:
    D

Som at tænde lyset på dansegulvet

Selvfølgelig er Pilestræde opkaldt efter de mange piletræer, der oprindelig stod i strædet. Hvad skulle den ellers være opkaldt efter? Den kunne også hedde Berlingskestræde, for Berlingske Tidende og Det Berlingske Officin har ligget her siden 1765. Men Pilestræde er helt tilbage fra 1400-tallet, så piletræerne kom først. Strædet er én af de ældste gader i Københavns middelalderby. Det er byens latinerkvarter, hvor Erasmus Montanus og de latinkyndige studenter fra universitetet tidligere dominerede gadebilledet.

At åbne døren til lejligheden oppe på 3. og 4. sal i ejendommen i Pilestræde er som at tænde lyset på dansegulvet. En fest af en lejlighed. Stor og lys er den, 187 m2 med en 20 m2 privat tagterrasse midt i et kvarter med caféer og små, skæve butikker. Der er altid liv og glade dage i gaden. Men ikke inde i baghuset og slet ikke oppe. Her er stille og fredeligt, som der altid er i en lille landsby i byen. Alt er plug and play, alt er lige til at flytte ind i. Ejendommen er over 210 år gammel, og mange af bygningerne i kvarteret er fredet. I en tid med flirtende projektbyggeri langs havnekanaler i og på kanten af København, er det godt at vide, at tiden også kan fredes. Her er gåafstand til alt i byen. Det samme når man skal hjem efter en tur i byen. Indre By er den inderste bydel og hjertet af København. Den ligger inden for søerne og havneindløbet, men Christianshavn sniger sig også med ind i Indre By.

Byens grønne væresteder som Sankt Annæ Plads og Kongens Have er lige om hjørnet. Det er fristeder, som sammen med gallerierne, balletten i Det Kongelige Teater og skuespillet i Skuespilhuset gør København til en metropol. Fornemt og royalt er det hele, sådan skal det være i Kongens og Dronningens København.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

ÅBENT HUS 25. feb, 2024 13:00-13:20
Kompagnistræde 14B, 3., København K

Lejlighed

Kompagnistræde 14B, 3., København K

Pris

9.995.000 DKK

Ejerudgift

6.099 DKK

Boligareal

186 m2

Værelser

4

Store Regnegade 19A, 3. th., København K

Lejlighed

Store Regnegade 19A, 3. th., København K

Pris

9.995.000 DKK

Ejerudgift

9.755 DKK

Boligareal

146 m2

Værelser

4