Papirøen 55, 4. tv., 1436 København K

Uden bopælspligt - Elevator - Altan - P-kælder

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:21.500.000 DKK
  • Ejerudgift: 21.475 DKK
  • Boligareal:132 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:2023
  • Energimærke:
    A2015

Uden bopælspligt - Elevator - Altan - P-kælder

Velkommen til denne helt enestående projektlejlighed i Christianshus med fantastisk udsigt over Københavns Havn mod Skuespilhuset, Nyhavn og resten af Indre By. Boligen er gennemgående i ejendommen og strækker sig over 132 kvm med en gennemtænkt planløsning, som skaber en perfekt opdeling af værelser og opholdsrum. Desuden byder boligen på tre lyse værelser, to store badeværelser og et imponerende åbent køkken/alrum. De store vinduespartier sikrer, at lyset strømmer uhindret ind i rummet, hvilket skaber en helt unik stemning i boligen. Køkkenet, der kommer fra Uno form, er specielt tilpasset lejlighederne på Papirøen og udstråler et moderne og tidløst design med Miele-hvidevarer. Alle tre værelser byder på en fantastisk udsigt mod ejendommens private, grønne tagterrasse, der ligger mere end 6 meter over øens midte, kendt som Den Grønne Hal. De nye boliger kommer til at ligge oven pa en række af nytilkomne haller med udsigt over havneløbet og tæt forbundne med et indre grønt byrum og taghaver. På gadeplan venter en urban oase, der er omgivet af vand og byder på innovativ arkitektur, et vandkulturhus, et internationalt hotel, madhaller og unikke kulturtilbud. Dette helt nye bykvarter ligger på det bedste sted i inderhavnen og tilbyder en unik oplevelse. Det hele er omgivet af en ny havnepromenade med rekreative aktiviteter.

Øren har i godt 300år lagt opdæmmet jord til en lang række vigtige funktioner for byen: fra skibsværft til krigshospital, kanonopbevaring, kuldepot og papirlager, I dag husker de fleste københavnere bedst tiden med oplagring af papir, vom gav Christiansholm dens nuværende kaldenavn: Papirøen.

Først for få år siden blev øen tilgængelig for almindelige københavnere, og især øens midlertidige madmarked blev en stor succes. I godt 300år var øen et lukket område – skiftevist ejet af staten, søværnet, industrien og havnen – og i løbet af meget kort tid blev PAPIRØREN et nyt kulturelt centrum og en populær udflugtsdestination.

I de kommende år skal PAPIRØEN på endnu en rejse, når øen udvikles til et nyt bykvarter med nyskabende arkitektur, et vandkulturhus, international hotel, madhal, boliger og unikke kulturtilbud. Det hele omgivet af en ny havnepromenade med rekreative aktiviteter.

Med et indbydende miks af kultur, madkoncepter og rekreative aktiviteter bliver PAPIRØEN Københavns nye urbane åndehul omkranset af vand- på inderhavnens bedste beliggenhed, se og læs mere på www.papiroeen.dk.

Velkommen til Papirøen.

Bestil salgsmateriale

Papirøen 55, 4. tv., 1436 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Phillip Siesbye
Kontaktperson

Phillip Siesbye
Salg & vurdering
siesbye@eltoftnielsen.dk 20 20 77 88

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Salg & vurdering
SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 23 61 61 58

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Esplanaden 28, 1., København K

Lejlighed

Esplanaden 28, 1., København K

Pris

20.700.000 DKK

Ejerudgift

15.997 DKK

Boligareal

216 m2

Værelser

6

NYHED
Klerkegade 2E, 1. th., København K

Lejlighed

Klerkegade 2E, 1. th., København K

Pris

16.000.000 DKK

Ejerudgift

12.642 DKK

Boligareal

167 m2

Værelser

4

NYHED
Gammel Strand 38, 3., København K

Lejlighed

Gammel Strand 38, 3., København K

Pris

11.995.000 DKK

Ejerudgift

7.893 DKK

Boligareal

153 m2

Værelser

4