Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Nordre Strandvej 215C, 3140 Ålsgårde

Nordre Strandvej 215C

Plantegning Plantegning Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:240 m2
  • Grundareal:787 m2
  • Kælder:92 m2
  • Værelser:7
  • Bygget/ombygget:1967/2004

Nordre Strandvej 215C

Velholdt og repræsentativ villa på 332 m2 fordelt på tre plan og med en vidunderligt vanedannende udsigt til Øresund fra både stueetagen og første sal. Man kan se Svenskekysten, Helsingborg og Kullen og følge med i aktiviteterne på vandet. Der er naturligvis også mulighed for at bevæge sig ud i det våde element både sommer og vinter, når man trænger til en forfriskende dukkert. Man går blot de ca. 100 meter ad stien forbi de få huse, der ligger mellem det velvedligeholdte hus, der nu udbydes, og de fristende, blå bølger.

I stueetagen er der en stor forstue med klinkegulv og gulvvarme. Køkkenet er moderne indrettet med spiseplads og klinker med gulvvarme. Stuen, der er på ca. 50 m2, fremstår meget lys. Den har vinduer til tre sider og udgang til terrasse. Bemærk de flotte mahognigulve, som er lagt i 2004. Stueetagen byder også på soveværelse med indbyggede skabe, endnu et værelse, badeværelse og gæstetoilet. På første sal ligger et meget stort soveværelse med to franske altaner. Den ene vender mod øst og morgensolen, den anden mod vest og aftensolen. På etagen findes også en stue med fransk altan og vandudsigt, som er så magisk, at den kalder på en god kikkert monteret på stativ. Gulvene på førstesalen er skibsplanker med gummilister, som fremstår solide og smukke. Desuden et stort værelse, et lækkert badeværelse og walk-in garderobe. Der kan nu næsten ikke være mere på ønskelisten, men alligevel må underetagen nævnes. Den er på ikke færre end 92 m2 og med mange anvendelsesmuligheder. Det største rum er på ca. 50 m2. Desuden badeværelse, et køkkenlignende bryggers og en sauna. Trods den gode plads og den vidunderlige beliggenhed vil man erfare, at matriklens varmeudgifter og ejerudgifter er overraskende lave.

Ejendommen har gode udearealer i flere plan. Gårdhaven er anlagt med træterrasse, der vender mod syd og vest, så solen kan dominere eftermiddag og aften. På den højtbeliggende terrasse er det oplagt at have en grill på plads, så man kan kræse for sine gæster, mens de falder i svime over vandudsigten. På grunden er der plads til at parkere tre biler. Nabolaget er venligt, og man har kun fem minutters gang til indkøb, skole og daginstitution. Der er 500 meter til surferklubben, 700 meter til Hellebæk Skole og 900 meter til en populær privatskole. Motorvejen nås på ti minutter.


Udforsk andre
Villaer til Leje

NYHED
Fredheimvej 2B, Vedbæk

Villa

Fredheimvej 2B, Vedbæk

Leje pr. md.

60.000 DKK

Boligareal

282 m2

Grundareal

5.516 m2

Værelser

6

Danstrupvej 27, Danstrup, Fredensborg

Villa

Danstrupvej 27, Danstrup, Fredensborg

Leje pr. md.

75.000 DKK

Boligareal

560 m2

Grundareal

108.873 m2

Værelser

12

Skodsborg Strandvej 23, Skodsborg

Villa

Skodsborg Strandvej 23, Skodsborg

Leje pr. md.

52.500 DKK

Boligareal

254 m2

Grundareal

2.257 m2

Værelser

9