Nikolajgade 18, 2. th., 1068 København K

En gade med en helgen og én med fanden...

Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:5.995.000 DKK
  • Ejerudgift: 5.485 DKK
  • Boligareal:94 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:1817

En gade med en helgen og én med fanden...

Fredet ejendom. Charmerende, brostensbelagte Nikolaigade mellem Admiralgade og Bremerholm i Indre By er historien om Sankt Nikolai, tidligere tiders helgen for søens folk. Ja, med en helgen i gaden er der selvfølgelig også en kirke, Nikolai Kirke, lige som der er en fanden løs i parallelgaden Laksegade. Kirken står på den hyggeligste plads i København, Nikolai Plads. Selv om der i dag er restauranter og caféer med serveringer udendørs i de smalle stræder omkring Nikolaigade, så er kvarteret et af de mest stille og fredelige i Indre By. At gå rundt her på brostenene i kvarteret, ja, det er slet ikke til at forstå, at vi er midt i metropolen København.

Med sin rødpudsede facade er ejendommen Nikolaigade 18 en kendt, ældre dame i kvarteret. Kendt er hun også for skodderne i pakhuset. Det er bygget i 1818 af en bager, så det er jo nok mest mel til lager, der blev hejst op til skodderne. I dag er der bare 3 lejligheder i ejendommen, og lejligheden på 2. sal er på 94 m2. Den er oplagt til kæresteri eller til bohemen, som vil bo lækkert, originalt og kreativt. Den er kompromisløs lækker og lige til at flytte ind i.

Med Holmens Kanal og Københavns Kanal lige uden for har kulturen i kvarteret altid været maritim. Alt, alt, alt i København er tæt på. Nikolaigade er det gamle, autentiske København med Gammel Strand lige om hjørnet, med Børsen, kongens slot og Thorvalsen på den anden side af kanalen. Et par hundrede meter ind mod Indre By ligger kulturen med museer, skuespil og ballet. I en tid med flirtende projektbyggeri langs havnekanaler i og på kanten af København, er det godt at vide, at her i middelalderbyen fik sømændene ikke bare Københavns første kirke, næh, fanden var også en gang løs i Laksegade.

Bestil salgsmateriale

Nikolajgade 18, 2. th., 1068 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Phillip Siesbye
Kontaktperson

Phillip Siesbye
Salg & vurdering
siesbye@eltoftnielsen.dk 20 20 77 88

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Ejendomsmægler MDE
SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 23 61 61 58

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Snaregade 6, 2. th., København K

Lejlighed

Snaregade 6, 2. th., København K

Pris

5.150.000 DKK

Ejerudgift

4.526 DKK

Boligareal

78 m2

Værelser

3

Dronningens Tværgade 34, 1. 3., København K

Lejlighed

Dronningens Tværgade 34, 1. 3., København K

Pris

5.495.000 DKK

Ejerudgift

4.282 DKK

Boligareal

80 m2

Værelser

3