Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Martin Luther Kings Vej 21, 3. TV., 2450 København SV

Martin Luther Kings Vej 21, 3. TV.

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:153 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2017
  • Energimærke:
    A2015

Martin Luther Kings Vej 21, 3. TV.

I det eftertragtede Engholmene-kvarter bliver I mødt af denne sublime fireværelses lejlighed, som I nu får chancen for at blive de næste ejere af. Her kommer I til at bo med direkte adgang til kanalen, hvor I kan tage en frisk dukkert i vandet fra badebroen. I kan se frem til hele 153 kvadratmeter med et stort opholdsmiljø og to altaner, som danner de perfekte rammer om familielivet. Som prikken over i’et er her mulighed for at etablere et fjerde værelse.

Inden døre udfolder sig et stort opholdsmiljø, hvor køkken og stue er i åben forbindelse. Trend-snedkerkøkkenet brillerer med hvide, grebsfrie elementer og Drohnbrach armaturer, mens køkkenøen med integrerede siddepladser gør sig perfekt til weekendens brunch. Her er desuden et anvendeligt viktualierum. Det ene værelse er med walk-in-closet og eget badeværelse, mens de to værelser har udgang til hver sin altan. Dertil kommer endnu et badeværelse med en Siemens high-end vaskesøjle.

På den sydvendte altan kan I slappe af i loungemøblerne og her er tillige et skur til opbevaring af hynderne, og på den østvendte altan kan I placere altanmøblerne. Fra begge altaner får I et pragtfuldt vue til hovedkanalen, og I kan se frem til den store kanal, som bliver anlagt ved Sivholmen.

I bosætter jer I en bygning med et roligt udemiljø nedenfor lejligheden. Til boligen hører et stort kælderrum, mens det ligeledes er muligt at tilkøbe parkeringslicens i kælderen. Boligen fra 2017, fremstår nyistandsat, hvor der i 2019 blev lavet gulve og malet i hele lejligheden.

Som afslutning på hele herligheden bosætter I jer tæt ved gode indkøbsmuligheder med blot en spadseretur til Fisketorvet. Hopper I på cyklen kan Kødbyen nås på knap fem minutter, hvor I finder flere cafeer og velbesøgte restauranter.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Engelstedsgade 6, st., København Ø

Lejlighed

Engelstedsgade 6, st., København Ø

Pris

6.990.000 DKK

Ejerudgift

2.782 DKK

Boligareal

112 m2

Værelser

4

Rosenørns Alle 32, 2. tv., Frederiksberg C

Lejlighed

Rosenørns Alle 32, 2. tv., Frederiksberg C

Pris

6.995.000 DKK

Ejerudgift

3.091 DKK

Boligareal

95 m2

Værelser

3

Strandboulevarden 35, 5. tv., København Ø

Lejlighed

Strandboulevarden 35, 5. tv., København Ø

Pris

6.997.000 DKK

Ejerudgift

2.595 DKK

Boligareal

59 m2

Værelser

2