Martin Luther Kings Vej 21, 3. TV., 2450 København SV

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:153 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2017
  • Energimærke:
    A2015

Martin Luther Kings Vej 21, 3. TV., København SV

I det eftertragtede Engholmene-kvarter bliver I mødt af denne sublime fireværelses lejlighed, som I nu får chancen for at blive de næste ejere af. Her kommer I til at bo med direkte adgang til kanalen, hvor I kan tage en frisk dukkert i vandet fra badebroen. I kan se frem til hele 153 kvadratmeter med et stort opholdsmiljø og to altaner, som danner de perfekte rammer om familielivet. Som prikken over i’et er her mulighed for at etablere et fjerde værelse.

Inden døre udfolder sig et stort opholdsmiljø, hvor køkken og stue er i åben forbindelse. Trend-snedkerkøkkenet brillerer med hvide, grebsfrie elementer og Drohnbrach armaturer, mens køkkenøen med integrerede siddepladser gør sig perfekt til weekendens brunch. Her er desuden et anvendeligt viktualierum. Det ene værelse er med walk-in-closet og eget badeværelse, mens de to værelser har udgang til hver sin altan. Dertil kommer endnu et badeværelse med en Siemens high-end vaskesøjle.

På den sydvendte altan kan I slappe af i loungemøblerne og her er tillige et skur til opbevaring af hynderne, og på den østvendte altan kan I placere altanmøblerne. Fra begge altaner får I et pragtfuldt vue til hovedkanalen, og I kan se frem til den store kanal, som bliver anlagt ved Sivholmen.

I bosætter jer I en bygning med et roligt udemiljø nedenfor lejligheden. Til boligen hører et stort kælderrum, mens det ligeledes er muligt at tilkøbe parkeringslicens i kælderen. Boligen fra 2017, fremstår nyistandsat, hvor der i 2019 blev lavet gulve og malet i hele lejligheden.

Som afslutning på hele herligheden bosætter I jer tæt ved gode indkøbsmuligheder med blot en spadseretur til Fisketorvet. Hopper I på cyklen kan Kødbyen nås på knap fem minutter, hvor I finder flere cafeer og velbesøgte restauranter.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Andrei Sakharovs Vej 21, 2. mf., København SV

Lejlighed

Andrei Sakharovs Vej 21, 2. mf., København SV

Pris

6.845.000 DKK

Ejerudgift

4.219 DKK

Boligareal

99 m2

Værelser

4

P. Knudsens Gade 16, 2. th., København SV

Lejlighed

P. Knudsens Gade 16, 2. th., København SV

Pris

6.995.000 DKK

Ejerudgift

6.094 DKK

Boligareal

177 m2

Værelser

6

Strandvejen 427, 2. th., Klampenborg

Lejlighed

Strandvejen 427, 2. th., Klampenborg

Pris

6.795.000 DKK

Ejerudgift

5.258 DKK

Boligareal

103 m2

Værelser

3