Martin Luther Kings Vej 11, 4. 4., 2450 København SV

Martin Luther Kings Vej 11, 4. 4.

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:73 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:2017
  • Energimærke:
    A2015

Martin Luther Kings Vej 11, 4. 4.

Der er dømt moderne komfort, lækre materialer og maritim stemning i denne eksklusive lejlighed, der ligger ideelt placeret med vue til havneløbet. Lejligheden er opført i 2017, hvorfor den fremstår flot og indflytningsklar uden det store vedligehold, og indretningen inddrager på bedste vis de smukke omgivelser. Det kommer især til udtryk ved de brede glaspartier, den luftige atmosfære og hele to altaner med kig til kanalen.

Boligen emmer således af kvalitet og breder sig over 73 velindrettede kvadratmeter med gulvvarme overalt, og den henvender sig til parret, der drømmer om et hjem med gennemførte detaljer og en helt særlig karakter. Hjemmets hjerte er det åbne opholdsmiljø, der forener stue og køkken-alrum. Her er et fantastisk lysindfald, mens lyse plankegulve breder sig fra ende til anden. Køkkenet er udført med hvide, glatte fronter, indbygget køleskab og opvaskemaskine. Der er direkte udgang til en stor altan, hvor middagen eller et glas god rødvin kan nydes på de lune sommeraftener. I den modsatte ende af boligen findes et fint soveværelse med egen altan, og med en udendørs oase i begge ender er der rig mulighed for at nyde solens stråler på alle tider af dagen. Badeværelset er arrangeret med vaskesøjle, bruseniche i glas og et mørkt klinkegulv. Derudover er der en lille entré med garderobeskab til frakkerne.

Til lejligheden hører et kælderrum, mens man ligeledes får gode faciliteter såsom elevator og cykelkælder. Foreningen har ydermere en kajakklub, så man nemt kan tage del i livet på vandet. Der er også mulighed for svalende dukkerter i havnen eller rolige spadsereture rundt om de nye kanaløer direkte ud til havneløbet. Det er planlagt, at der kommer kanaler rundt om hele bygningen. På den anden side af vandet får man Fælleden og Bryggen, mens byen ligger i “baghaven”. Området er netop kendetegnet ved, at der ikke langt til noget som helst. I gåafstand finder man nemlig indkøbsmuligheder, mens Fisketorvet kan nås på en lille cykeltur. Det pulserende Vesterbro ligger som nærmeste nabo, hvor man finder specialbutikker, restauranter og barer i stribevis. I 2024 åbner en ny metrostation ved Havneholmen få minutter fra adressen, så man er tæt forbundet med Indre By og alle byens kulturelle og gastronomiske tilbud.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Andrei Sakharovs Vej 21, 2. mf., København SV

Lejlighed

Andrei Sakharovs Vej 21, 2. mf., København SV

Pris

6.845.000 DKK

Ejerudgift

4.219 DKK

Boligareal

99 m2

Værelser

4

P. Knudsens Gade 16, 2. th., København SV

Lejlighed

P. Knudsens Gade 16, 2. th., København SV

Pris

6.995.000 DKK

Ejerudgift

6.094 DKK

Boligareal

177 m2

Værelser

6

NYHED
Lergravsvej 56, 3. th., København S

Lejlighed

Lergravsvej 56, 3. th., København S

Pris

4.500.000 DKK

Ejerudgift

4.520 DKK

Boligareal

80 m2

Værelser

2