Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Magstræde 5, 1204 København K

Townhouse i det gamle bordelstræde...

Andet Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:13.495.000 DKK
  • Ejerudgift:5.521 DKK
  • Boligareal:146 m2
  • Grundareal:156 m2
  • Kælder:22 m2
  • Værelser:2
  • Bygget/ombygget:1732/1965
  • Energimærke:
    D

Townhouse i det gamle bordelstræde...

Taler vi om bygninger og gader og stræder, bliver Magstræde og Snaregade næppe ældre i København. Er man lille, er man et stræde. Er man større, er man en gade. Kvarteret er så tæt forbundet, at Magstræde i lige linje bliver til Snaregade som bliver til Gammel Strand. De første matrikler i København blev udstedt i Snarens Kvarter, som går fra Gammel Strand op til Vandkunsten.

Magstræde er et af de få brolagte stræder i København, og de fleste huse er fredet. Stort set alle husene overlevede brandene i 1728 og 1795, så ja, de er nogle af de ældste huse i byen i det hyggeligste stræde. Magstræde har dog også en fortid som bordelgade. Siger det bare. Huset i Magstræde 5 er oprindeligt 290 år gammel, en ældre dame, hvis det går an at kalde et ældre hus det i disse woketider. Men det er slet, slet ikke til at se. Alt er renoveret i bund til et pivlækkert townhouse på 146 m2 fordelt på 4 etager. Nå ja, plus stort kælderrum.

I en tid med flirtende projektbyggeri langs havnekanaler i og på kanten af København, er det godt at vide, at tiden også kan dryppe afsted. Som i Magstræde, som har en af de mest charmerende beliggenheder i København. Alt er lige om hjørnet, vandet i kanalen, restauranterne, caféerne, kulturen med museer, skuespil og ballet. Gammel Strand begyndte som Københavns første havn og var så vigtigt, at den blev lukket og sikret om natten i 1300-tallet ligesom byportene.

Bestil salgsmateriale

Magstræde 5, 1204 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Louise Schøtt Kristensen
Sagsbehandler

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM
kristensen@eltoftnielsen.dk 27 29 30 74

Udforsk andre
Lejligheder til Salg