Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Lyngrosevej 14, Yderby Lyng, 4583 Sjællands Odde

Lyngrosevej 14, Yderby Lyng

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:113 m2
  • Grundareal:3.491 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2005

Lyngrosevej 14, Yderby Lyng

I første række, for enden af en lukket vej på Sjællands Odde med få minutters gang til stranden, ligger dette charmerende fritidshus på 113 m2 omgivet af en stor naturgrund, hvorfra I har et uspoleret vue over Hesselø Bugt.
Grunden, der breder sig over 3.491 m2, er holdt enkelt, så I kan bruge tiden på afslapning på de to anseelige, solrige terrasser i stedet for lugearbejde. Fra grunden fører en sti jer gennem landskabet og direkte ned til stranden ved Hesselø Bugt, der indbyder til svalende dukkerter. Trænger I til en smule forandring, kan I på en kort tur nå tværs over odden, hvor I finder Sejerø Bugt. Nærområdet har meget at byde på, og emmer af maritim stemning med fiskekuttere, røgeri og bådeværft. Når I skal have nye forsyninger til ganen og grillen, møder I Oddens indkøbsmuligheder fem kilometer væk.
Huset, der er opført i 2005, fremstår velholdt og indbydende med blåmalet træværk, hvide sprossevinduer og et charmerende overdækket entréparti. Indenfor fortsætter stilen med lyse rum med flotte gulve, og diskret, mønstret tapet, der understreger feriestemningen. Her finder I et rummeligt køkken-alrum med spiseplads og et dejligt køkken, der er afpasset resten af husets stil med hvide fyldningslåger og lyse bordplader. I åben forbindelse med alrummet ligger den hyggelig stue med god plads til magelige sofaarrangementer, hvorfra I kan nyde udsigten over området i årets køligere måneder.
Videre finder I tre værelser, hvoraf det ene har udgang til den hævede, sydvestvendte terrasse. Badeværelset er pænt med lyse skabsfronter, og i det praktiske bryggers kan I nemt afhænde jer våde badehåndklæder og tilsandede sko. Hertil kommer en kælder i hele husets areal med garage, så I kan komme tørskoede til og fra bilen. Skal jeres næste ferie tilbringes her?

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

ÅBENT HUS 2. apr, 2023 11:15-11:45
Stokrosevej 5, Yderby Lyng, Sjællands Odde

Fritidshus

Stokrosevej 5, Yderby Lyng, Sjællands Odde

Pris

3.395.000 DKK

Boligareal

119 m2

Grundareal

1.685 m2

Værelser

4

Bülowsvej 55, Yderby Lyng, Sjællands Odde

Fritidshus

Bülowsvej 55, Yderby Lyng, Sjællands Odde

Pris

3.995.000 DKK

Boligareal

86 m2

Grundareal

1.499 m2

Værelser

3

Telmanyisvej 23, Yderby Lyng, Sjællands Odde

Fritidshus

Telmanyisvej 23, Yderby Lyng, Sjællands Odde

Pris

4.495.000 DKK

Boligareal

76 m2

Grundareal

1.261 m2

Værelser

4