Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kratmosevej 32, Trørød, 2950 Vedbæk

Skuldrene sænker sig ned ad vejen

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:259 m2
  • Grundareal:1.184 m2
  • Værelser:8
  • Bygget/ombygget:1987/1999
  • Energimærke:
    E

Skuldrene sænker sig ned ad vejen

Flytter man til Kratmosen i Vedbæk, flytter man til et fredet enemærke mellem Trørød, Gl. Holte og Rundforbi. Her lå Vedbæk Fjord, der efter istiden gik fra Vedbæk Havn op til Caroline Mathildestien. Naturen er især kendt for de mange nattergale, som lever godt i det lave, fugtige pilekrat. Men her er også mange rovfugle og rådyr.

Kratmosevej er en fredelig, blind stikvej langs skoven ved Kratmosen. Skuldrene sænker sig, når man kører ned ad vejen. Mange af husene har den uberørte natur som en forlængelse af haven, og det gælder huset i nummer 32. Det er stort familiehus på 259 m2, hvor børn har deres egen afdeling, forældrene deres. Huset ligger på en 1.184 m2 grund, men den synes meget større, for der er ikke hegn eller forhindringsskel til Kratmosen. Huset ligger helt rigtigt på grunden, så her er sol hele dagen på de ugenerte terrasser. Alt er vedligeholdt, så det i dag står som en moderne og tidsvarende bolig.

Trørød Torv ligger lige om hjørnet med dagligvarer, take away og vinhandel. Trørød er en gammel landsby med velholdte, ældre huse. Flere af de gamle gårde ligger her stadig, og er med gamle skolebygninger og sprøjtehus en af de bedst bevarede landsbyer i Rudersdal. Vedbæk Havn og Strand er badebyen, som ligger 10 cykelminutter væk. Og så er der 5 minutter til Trørødskolen og Nærum Gymnasium via stisystemer.

Udforsk andre
Villaer til Salg