Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Knevelsvej 15, 4300 Holbæk

Det eneste ene. Ja, det stikker helt af...

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:5.695.000 DKK
  • Ejerudgift:3.989 DKK
  • Boligareal:206 m2
  • Grundareal:867 m2
  • Værelser:4
  • Carport:36 m2
  • Byggeår:2008
  • Energimærke:
    B

Det eneste ene. Ja, det stikker helt af...

Med vinkler kommer de smukke skygger. Vinkler med loft til kip inspirerer oplevelsen af smukke rum. Mange tagvinduer og vinduer i stort set alle vinkler giver det smukkeste lys. Sådan et hus står der på Knevelsvej i Holbæk. Mange vinkler er der i husets grundform, men alligevel med regulære rum. Spændende er de, vinklerne, og hver og én af de 11 vinkler er nøje tænkt, så oplevelsen af skygger, rum og lys får de absolut bedste betingelser. Huset er arkitekttegnet, så ikke bare på vejen eller i Holbæk, men i Danmark er huset det eneste ene, ja, det stikker helt af.

På den gode måde, selvfølgelig. Bygget i et villakvarter i 2008 med naturen i baghaven er det relativt nyt. Og fordi det er bygget af materialer fra øverste hylde, så er det et hus, der ikke kræver den store vedligeholdelse de næste mange, mange år. Med 206 m2, flere soveværelser og masser af plads i carporten til 2 biler er det et oplagt hus til familien med børn. Grunden er på 867 m2, og med sine mange vinkler udnytter huset grundens symmetri optimalt, det gælder også udsigten over mark og skov. Tæt beliggenhed til institutioner, skoler og gymnasier i Holbæk. 5-6 minutter med bus eller bil, det samme til fjorden og havnen. Og så ligger REMA 1000 bare 700 meter om hjørnet. Knevelsvej og kvarteret omkring er stille og roligt.

Holbæk har siden 1980erne været blandt de 5 hurtigst voksende byer i Danmark. Hurra for udvikling af byen, hurra for økonomien, hurra for nye arbejdspladser og nye boligejere. Holbæk er Nordvestsjællands største by, fordi den ikke er bange for forandringer. Knevelsvejskvarteret er det mest attraktive kvarter i Holbæk. Det ligger på den østlige kant af byen, men kanten flytter sig, for byen har vokseværk. Her bor mange pendlerfamilier, kun 3 kvarter tager det med tog til København.

Bestil salgsmateriale

Knevelsvej 15, 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg