Klydelunden 8, Veddinge Bakker, 4540 Fårevejle

Klydelunden 8, Veddinge Bakker

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:88 m2
  • Grundareal:788 m2
  • Værelser:6
  • Bygget/ombygget:1963/2004

Klydelunden 8, Veddinge Bakker

Klassisk fritidshus til naturelskere, og til jer der også sætter pris på, at huset fremstår velindrettet og klar til brug. I det kuperede og særdeles naturskønne område ved Veddinge Bakker udbydes et lyst og nyrenoveret fritidshus. Det ligger blot 150 meter fra stranden på en naturgrund med træer og med adskillige hyggesteder, så man i årets lune måneder altid kan finde et sted med sol og læ, eller med skygge, hvis man foretrækker det. Her er både en træterrasse, der vender mod syd og vest, og en hævet fliseterrasse, hvor man har et godt udsyn ud over grunden. Man kan desuden regne med ganske ofte at få besøg af de vildtlevende dyr, som generøst deler deres naturområde med sommerhusejerne.

Fritidshuset er opført som et klassisk, sort træhus med hvide vinduer i 1963. Sidenhen er det blevet udvidet til de nuværende 88 m2 og indretningen ændret, så det hele fremstår med en moderne, lys og åben planløsning, samtidig med at charmen er intakt. Køkkenalrummet er lyst med et stort vinduesparti mod grundens grønne look. Her er også en brændeovn, som sørger for hyggestemning indenfor på de lidt køligere dage. Fra stuen er der dobbelte døre ud til terrassen. Man får to gode værelser med to sengepladser i hver.

Huset er beliggende på en 788 m2 stor grund i et attraktivt sommerhuskvarter, hvor der sjældent udbydes huse, fordi de fleste, der har valgt hus her, ikke kan forestille sig at skulle undvære den rå naturstemning igen. Man får let smag for den umiddelbare nærhed til vandet, udsigten fra stranden, de mageløse solnedgange, dyrelivet og de dejlige gåture til Ordrup Næs og andre skønne steder. Der findes ligeledes rige muligheder for at dyrke cykling og løb op og ned ad bakkerne så meget, man lyster. I dette kvarter er det nemt at blive enige om, at man skal lede længe efter bedre danske naturoplevelser end lige netop her.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Bøgebakken 5A, Veddinge Bk, Fårevejle

Fritidshus

Bøgebakken 5A, Veddinge Bk, Fårevejle

Pris

8.000.000 DKK

Boligareal

151 m2

Grundareal

2.955 m2

Værelser

5

Tranelunden 15B, Veddinge, Fårevejle

Fritidshus

Tranelunden 15B, Veddinge, Fårevejle

Pris

7.495.000 DKK

Boligareal

119 m2

Grundareal

1.741 m2

Værelser

3

Lang Agre 5, Ordrup Næs, Fårevejle

Fritidshus

Lang Agre 5, Ordrup Næs, Fårevejle

Pris

7.395.000 DKK

Boligareal

65 m2

Grundareal

1.203 m2

Værelser

2