Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kildevældsvej 6, 2830 Virum

Lyset og det lystfyldte måltid

Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:238 m2
  • Grundareal:1.156 m2
  • Kælder:90 m2
  • Værelser:6
  • Bygget/ombygget:1928/2011
  • Energimærke:
    E

Lyset og det lystfyldte måltid

Huset på Kildevældsvej er som et lystfyldt måltid. Alt smager godt, hver en bid er den perfekte mundfuld. Og der er mange. Huset er så gennemrenoveret, at selv kælderen er båret frem på udstrakte håndflader. Fra at være en ganske almindelig kælder er den oprejst som selvstændig teenageafdeling med sildebensgulve, gulvvarme, eget badeværelse og egen indgang. Huset er derfor væsentlig større end de 238 m2, der er i stuestagen og på 1. sal.

Der er brugt tid og ressourcer på at renovere huset. Valget af materialer er gjort uden at vakle, og de er gennemgående for hele huset. Køkken og spisestue er med sin åbne udsigt og adgang til den livgivende have verdens centrum for stueetagen og husets festlige lejligheder. Tagterrassen er i en mere intim version det samme for 1. sal: Den er en eftermiddagsteterrasse, drinksterrasse, venindeterrasse, solterrasse og soveterrasse med udsigt til stjernerne i mørket og nattens himmelrum. Det er et familiehus med plads til store og små børn, de voksne og deres venner, hunde og katte og skovens dyr i haven – på samme tid. Huset ligger rigtigt på grunden med masser af lys på haveterrasser og i stuer og rum. I haven er der rige udfoldelsesmuligheder fra den stille bålhygge til sjove familiefodboldkampe. Og så er vejen en hyggelig vej med et varmt og nærværende naboskab. Rart i en tid, hvor vi på ubestemt tid skal være sammen om at være sammen på afstand.

Huset ligger i et roligt kvarter med kort cykelvej til dagsinstitutioner og Dronninggårdskolen, en
af landets bedste skoler. Holte Midtpunkt ligger 5 cykelminutter væk til alle indkøb. Næsseskoven, Geelskov, Kollemosen og Malmmosen er en daglig invitation til naturelskere og mountainbikere. Men Kildevældsvej er også en del af Dronninggårdskvarteret med Danmarks dybeste sø, Furesøen, gammeldansk for ’fyrretræssøen’. Her er badebro og klubliv til sommer- og vinterbaderne, og her er et aktivt, maritimt liv med sejlbåde, kajakker, kanoer og lystfiskere, som er ude med snøren for at få en aborre, skalle, gedde, bras eller sandart på krogen.

Holte er en del af Storkøbenhavn med postnummeret 2830 Virum, små 20 minutter fra København.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Mosebakken 33, Virum

Villa

Mosebakken 33, Virum

Pris

12.900.000 DKK

Boligareal

141 m2

Grundareal

1.964 m2

Værelser

3

Vangeledet 58, Virum

Villa

Vangeledet 58, Virum

Pris

16.200.000 DKK

Boligareal

215 m2

Grundareal

859 m2

Værelser

6

Skovstykket 11, Virum

Villa

Skovstykket 11, Virum

Pris

9.995.000 DKK

Boligareal

246 m2

Grundareal

4.890 m2

Værelser

7