Kildevældsvej 6, 2830 Virum

Lyset og det lystfyldte måltid

Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:238 m2
  • Grundareal:1.156 m2
  • Kælder:90 m2
  • Værelser:6
  • Bygget/ombygget:1928/2011
  • Energimærke:
    E

Lyset og det lystfyldte måltid

Huset på Kildevældsvej er som et lystfyldt måltid. Alt smager godt, hver en bid er den perfekte mundfuld. Og der er mange. Huset er så gennemrenoveret, at selv kælderen er båret frem på udstrakte håndflader. Fra at være en ganske almindelig kælder er den oprejst som selvstændig teenageafdeling med sildebensgulve, gulvvarme, eget badeværelse og egen indgang. Huset er derfor væsentlig større end de 238 m2, der er i stuestagen og på 1. sal.

Der er brugt tid og ressourcer på at renovere huset. Valget af materialer er gjort uden at vakle, og de er gennemgående for hele huset. Køkken og spisestue er med sin åbne udsigt og adgang til den livgivende have verdens centrum for stueetagen og husets festlige lejligheder. Tagterrassen er i en mere intim version det samme for 1. sal: Den er en eftermiddagsteterrasse, drinksterrasse, venindeterrasse, solterrasse og soveterrasse med udsigt til stjernerne i mørket og nattens himmelrum. Det er et familiehus med plads til store og små børn, de voksne og deres venner, hunde og katte og skovens dyr i haven – på samme tid. Huset ligger rigtigt på grunden med masser af lys på haveterrasser og i stuer og rum. I haven er der rige udfoldelsesmuligheder fra den stille bålhygge til sjove familiefodboldkampe. Og så er vejen en hyggelig vej med et varmt og nærværende naboskab. Rart i en tid, hvor vi på ubestemt tid skal være sammen om at være sammen på afstand.

Huset ligger i et roligt kvarter med kort cykelvej til dagsinstitutioner og Dronninggårdskolen, en
af landets bedste skoler. Holte Midtpunkt ligger 5 cykelminutter væk til alle indkøb. Næsseskoven, Geelskov, Kollemosen og Malmmosen er en daglig invitation til naturelskere og mountainbikere. Men Kildevældsvej er også en del af Dronninggårdskvarteret med Danmarks dybeste sø, Furesøen, gammeldansk for ’fyrretræssøen’. Her er badebro og klubliv til sommer- og vinterbaderne, og her er et aktivt, maritimt liv med sejlbåde, kajakker, kanoer og lystfiskere, som er ude med snøren for at få en aborre, skalle, gedde, bras eller sandart på krogen.

Holte er en del af Storkøbenhavn med postnummeret 2830 Virum, små 20 minutter fra København.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Johan Jepsens Vej 3, Virum

Villa

Johan Jepsens Vej 3, Virum

Pris

11.650.000 DKK

Boligareal

189 m2

Grundareal

900 m2

Værelser

5

Tværvej 73A, Virum

Villa

Tværvej 73A, Virum

Pris

11.885.000 DKK

Boligareal

239 m2

Grundareal

837 m2

Værelser

8

ÅBENT HUS 21. apr, 2024 13:30-13:50
Hummeltoften 44, Virum

Villa

Hummeltoften 44, Virum

Pris

8.750.000 DKK

Boligareal

170 m2

Grundareal

760 m2

Værelser

7