Kildevældsvej 4, 2830 Virum

Kildevældsvej 4

Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:195 m2
  • Grundareal:1.576 m2
  • Kælder:105 m2
  • Værelser:6
  • Bygget/ombygget:1909/1961
  • Energimærke:
    D

Kildevældsvej 4

Huset i Holte er forløsningen af en ældgammel drøm om håndværksbyggeri, der de seneste år er restureret under alle kunstens regler. Denne ejendom er oplagt for børnefamilier, naturelskere og aktive mennesker, som ønsker ekstra
kvadratmetre til gæster og hvad hjertet ellers kan finde på at begære. Historien om huset er over 100 år gammel, bygget af en snedkermester til en snedkermester fra den gamle håndværksskole. Ejendommen er velholdt med en indretning og et flow, der gør hverdagen lidt nemmere.

Her er plads, stuk, høje paneler, masser af værelser og masser af lys. Stuerne er en suite, og der er tre af dem. Køkkenet er lyst, landligt og lækkert med plads nok til også at være spisekøkken med egen udgang til gårdhave og stor terrasse. Soveværelser er der nok af og muligheder for at etablere endnu et, gæstetoilet i stuetagen og 2 badeværelser på 2. sal. Alle vægge i kælderen er nypudsede og har blandt andet en stor vaskekælder.
Det originale snedkerværksted i baghaven er bevaret, og for at fredlyse den oprindelige værkstedsstemning, har det fået en barmhjertig restaurering. Det samme gælder udhuset, som både kan tilbydes til teenageren eller overnattende gæster. Den charmerende have har ældre beplantning med både frugttræer, rhododendron, gårdhave og en dejlig stor græsplæne. Du får hermed mange gode kvadratmeter både inde som ude.

Børnefamilien kan glæde sig over et børnevenligt kvarter med kort cykelvej til dagsinstitutioner og Dronninggårdskolen, en af landets bedste skoler. Turen er også kort til indkøbene i Holte Midtpunkt. Naturelskerne og de aktive familier får det næppe bedre med Furesøen, Næsseskoven, Geelskov, Kollemosen og Malmmosen i baghaven. Omgivelserne er generøse med rum til oplevelser, mountainbiking i skovene og kanoer og robåde i Danmarks dybeste sø. Og ja, her er fisk i Furesøen, og de må fiskes – gedde, skaller, aborre, sandart og brasen.

Holte er en del af Storkøbenhavn med kun små 20 minutter ind til Rådhuspladsen.Udforsk andre
Villaer til Salg

Hummeltoften 44, Virum

Villa

Hummeltoften 44, Virum

Pris

8.750.000 DKK

Boligareal

170 m2

Grundareal

760 m2

Værelser

7

Agerbakken 4, Virum

Villa

Agerbakken 4, Virum

Pris

8.850.000 DKK

Boligareal

135 m2

Grundareal

968 m2

Værelser

3

Johan Jepsens Vej 3, Virum

Villa

Johan Jepsens Vej 3, Virum

Pris

11.650.000 DKK

Boligareal

189 m2

Grundareal

900 m2

Værelser

5