Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kildevældsvej 4, 2830 Virum

Forløsningen af en ældgammel drøm

Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:195 m2
  • Grundareal:1.576 m2
  • Kælder:105 m2
  • Værelser:6
  • Bygget/ombygget:1909/1961
  • Energimærke:
    D

Forløsningen af en ældgammel drøm

Huset i Holte er forløsningen af en ældgammel drøm om håndværksbyggeri, der de seneste år er restureret under alle kunstens regler. Denne ejendom er oplagt for børnefamilier, naturelskere og aktive mennesker, som ønsker ekstra kvadratmetre til gæster og hvad hjertet ellers kan finde på at begære. Historien om huset er over 100 år gammel, bygget af en snedkermester til en snedkermester fra den gamle håndværksskole. Ejendommen er velholdt med en indretning og et flow, der gør hverdagen lidt nemmere.

Her er plads, stuk, høje paneler, masser af værelser og masser af lys. Stuerne er en suite, og der er tre af dem. Køkkenet er lyst, landligt og lækkert med plads nok til også at være spisekøkken med egen udgang til gårdhave og stor terrasse. Soveværelser er der nok af og muligheder for at etablere endnu et, gæstetoilet i stuetagen og 2 badeværelser på 2. sal. Alle vægge i kælderen er nypudsede og har blandt andet en stor vaskekælder.
Det originale snedkerværksted i baghaven er bevaret, og for at fredlyse den oprindelige værkstedsstemning, har det fået en barmhjertig restaurering. Det samme gælder udhuset, som både kan tilbydes til teenageren eller overnattende gæster. Den charmerende have har ældre beplantning med både frugttræer, rhododendron, gårdhave og en dejlig stor græsplæne. Du får hermed mange gode kvadratmeter både inde som ude.

Børnefamilien kan glæde sig over et børnevenligt kvarter med kort cykelvej til dagsinstitutioner og Dronninggårdskolen, en af landets bedste skoler. Turen er også kort til indkøbene i Holte Midtpunkt. Naturelskerne og de aktive familier får det næppe bedre med Furesøen, Næsseskoven, Geelskov, Kollemosen og Malmmosen i baghaven. Omgivelserne er generøse med rum til oplevelser, mountainbiking i skovene og kanoer og robåde i Danmarks dybeste sø. Og ja, her er fisk i Furesøen, og de må fiskes – gedde, skaller, aborre, sandart og brasen.

Holte er en del af Storkøbenhavn med kun små 20 minutter ind til Rådhuspladsen.Udforsk andre
Villaer til Salg

Mosebakken 33, Virum

Villa

Mosebakken 33, Virum

Pris

12.900.000 DKK

Boligareal

141 m2

Grundareal

1.964 m2

Værelser

3

Skovstykket 11, Virum

Villa

Skovstykket 11, Virum

Pris

9.995.000 DKK

Boligareal

246 m2

Grundareal

4.890 m2

Værelser

7

Vangeledet 58, Virum

Villa

Vangeledet 58, Virum

Pris

16.200.000 DKK

Boligareal

215 m2

Grundareal

859 m2

Værelser

6