Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kildegårdsvej 55A, 2900 Hellerup

Plantegning Plantegning Plantegning Plantegning Plantegning

Specifikationer

Rækkehus
  • Boligareal:162 m2
  • Grundareal:79 m2
  • Kælder:55 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:2018

Kildegårdsvej 55A, Hellerup

Helt unikke liebhaverlejligheder udbydes til leje i den fantastisk smukke ejendom som før i tiden har været brugt som politigård.
Boligen i 4 plan har et smukt indgangsparti som er villaens oprindelige. Easy living for børnefamilien. 3 store soveværelser. Stueplan indeholder møblerbar entre med gæstetoilet. Stort køkkenalrum med spiseplads til 10-12 personer. 1.sal har dejlig opholdsstue med udsigt over kvarteret, soveværelse og badeværelse med brus. 2. sal har yderligere to fine værelser med skøn udsigt og diskret havkig til Øresund. Nederste etage med værelse/aktivitetsrum og udgang til gårdhaven. Badeværelse, bryggers og depotrum. Elegant renoveret med stor respekt for den oprindelige arkitektur.
Placering ved nogle af Nordsjællands mest populære privatskoler, idrætsfaciliteter, indkøb, kulturliv og nem transport til og fra København. Der medfølger privat parkeringsplads til boligen.

Udforsk andre
Rækkehuse til Leje

Skodsborg Strandvej 102C, Skodsborg

Villa

Skodsborg Strandvej 102C, Skodsborg

Leje pr. md.

55.000 DKK

Boligareal

182 m2

Grundareal

1.000 m2

Værelser

6