Islands Brygge 56, 1. TV., 2300 København S

Mit navn er Bryggen, Islands Brygge

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:101 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2019
  • Energimærke:
    A2020

Mit navn er Bryggen, Islands Brygge

Islands Brygge, eller bare Bryggen, kan næppe overfortolkes. Den har de sidste 20 år udviklet sig fra et delvist industrielt område, der vendte ryggen til vandet og København, til det formentlig mest hippe og eftertragtede kvarter, som i dag vender krop og ansigt til vandet, til København og til innovativ og kreativ arkitektur. Med eget havnebad og promenadeliv er Bryggen i dag et raffineret miks af moderne byliv med nærmiljø, caféer og lækre butikker. Byens bedste kulturtilbud er lige på den anden side af vandet. Bryggen har rammerne, der forbinder det bedste af alt.

Lejligheden på Islands Brygge 56 på 101 m2. Den har en planløsning, som er perfekt til den enlige, til parret eller den nyfødte familie. Alt er lækkert, det er Plug and Play, lige til at flytte ind i. Stue, køkken og den store terrasse i den ene ende af lejligheden vender mod et fælles, rekreativt gårdmiljø, vandet og København SV på den anden side af kanalen. Værelser og altan i den anden ende vender mod øst.

Ledige P-pladser er der ikke mange af på Bryggen, men som ejer i ejendommen har man mulighed for at købe en fast parkeringsplads. Det er ikke biler, der dominerer Bryggen, det er cykler og ladcykler derimod, på cykelstier med indkøbsposer, børn og kærester som uskyldsrene passagerer på ladet.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Lergravsvej 56, 3. th., København S

Lejlighed

Lergravsvej 56, 3. th., København S

Pris

4.500.000 DKK

Ejerudgift

4.520 DKK

Boligareal

80 m2

Værelser

2

Andrei Sakharovs Vej 21, 2. mf., København SV

Lejlighed

Andrei Sakharovs Vej 21, 2. mf., København SV

Pris

6.845.000 DKK

Ejerudgift

4.219 DKK

Boligareal

99 m2

Værelser

4