Islands Brygge 102, ST. TH., 2300 København S

Fra ælling til bæredygtig svane med god samvittighed

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:97 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:2018
  • Energimærke:
    A2015

Fra ælling til bæredygtig svane med god samvittighed

Islands Brygge har i mange, mange år været Københavns grimme ælling på den anden side af kanalen. Altid med en stærk kultur, ja. Men også et slidt og uskønt industrielt område har det været med en Soyakagefabrik, der endte med at springe i luften. Men som bekendt endte Bryggen med at blive den smukkeste svane, og det er, hvad den er i dag, Bryggen. Med eget havnebad og promenadeliv er ællingen blevet til et raffineret miks af moderne byliv med nærmiljø, caféer og lækre butikker. Byens bedste kulturtilbud er lige på den anden side af vandet. Bryggen er svanen, der forbinder det bedste af alt.

Lejligheden på Islands Brygge er på 97 m2. Her er højt til loftet og stor terrasse mod gården i syd og altan med vandet i kanalen mod nord. Sol hele dagen, tak for det. Lejligheden er ideel til den lille familie eller parret, som snart bliver det. Ejendommen er et bæredygtigt byggeri fra 2018, murstenene er genbrugsmursten, så det er en ejendom med god samvittighed. Der er plads til kajak og paddle boards i kælderen, for vandet i kanalen er en daglig invitation til at få salt og vand i øjnene. Havnebadet ligger 400 hundrede meter ned ad Bryggen og endnu tættere ligger den private strand Havnevigen, som er blot 100 meter fra lejligheden.

Ledige P-pladser er der ikke mange af på Bryggen, men som ejer i ejendommen har man mulighed for at købe en fast parkeringsplads. Men det er nu ikke biler, der dominerer Bryggen. Det er cykler og ladcykler på cykelstier med indkøbsposer, børn og kærrester, der sidder dér på ladet og kigger sig omkring som turister i deres egen by.


Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Lergravsvej 56, 3. th., København S

Lejlighed

Lergravsvej 56, 3. th., København S

Pris

4.500.000 DKK

Ejerudgift

4.520 DKK

Boligareal

80 m2

Værelser

2

NYHED
Skovvej 8A, 2., Klampenborg

Lejlighed

Skovvej 8A, 2., Klampenborg

Pris

5.995.000 DKK

Ejerudgift

8.024 DKK

Boligareal

122 m2

Værelser

5