I.H.Mundts Vej 34A, 2830 Virum

Privat oase med søudsigt

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:158 m2
  • Grundareal:977 m2
  • Kælder:90 m2
  • Værelser:5
  • Carport:36 m2
  • Byggeår:1982
  • Energimærke:
    C

Privat oase med søudsigt

Sjældent finder man en tilbagetrukket oase med en beliggenhed som denne og med en ro, der trodser alle forventninger. Det arkitekttegnede hus på 158 m2 fra 1982 ligger helt ned til Lyngby Sø. Huset er i to forskudte plan. Det øverste rummer et fantastisk køkkenalrum med store vinduer og udgang til altanen. Både her og fra spisestuen er der udsigt over Lyngby Sø og over naboens parklignende grund, hvor man ofte ser rådyr og andet dyreliv. Køkkenet er snedkerbygget i pæretræ og har integrerede hvidevarer og bordplade i rustfrit stål. To værelser med udsigt, hvor det ene har en indbygget skabsvæg med god plads til opbevaring.

I underetagen finder man en stor stue med brændeovn. Hele stuens ene langside er ét stort vinduesparti, og en bred skydedør fører ud på den over 60 m2 store terrasse. Her er der sol dagen lang og rigelig plads til store sammenkomster med søen og de grønne omgivelser som en idyllisk baggrund. I den øvrige del af underetagen er der et dejligt værelse, hvorfra der er udgang til endnu en terrasse. Værelset (ikke medregnet i boligarealet) er også forbundet med det store badeværelse via et walk-in-closet. Badeværelset med gulvvarme har spabad og dobbeltvask med marmorbordplade. Også her er skabene specialbyggede i pæretræ. Underetagen rummer desuden et vaskerum og et opbevaringsrum.

Den omgivende have skråner smukt ned mod søen og er anlagt med store staudebede og et betagende gammelt piletræ. Fra haven er der direkte adgang til Prinsessestien, og på den anden side af stien er der yderligere et stykke grund, som er udlagt som fredet naturgrund. Det går helt ned til søen.

Området er enestående og særdeles attraktivt, idet man er helt tæt på naturområder som Mølleåen, Åmosen og Norske Skov og alligevel kun 15 minutter fra København og fem minutter fra Lyngbys centrum med et rigt butiksliv. Dagligvarebutikker har man for enden af vejen, hvor man også finder daginstitutioner. Nærmeste skole ligger under halvanden kilometer væk, og offentlig transport har man også inden for ganske kort afstand.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Hummeltoften 44, Virum

Villa

Hummeltoften 44, Virum

Pris

8.750.000 DKK

Boligareal

170 m2

Grundareal

760 m2

Værelser

7

Agerbakken 4, Virum

Villa

Agerbakken 4, Virum

Pris

8.850.000 DKK

Boligareal

135 m2

Grundareal

968 m2

Værelser

3

Johan Jepsens Vej 3, Virum

Villa

Johan Jepsens Vej 3, Virum

Pris

11.650.000 DKK

Boligareal

189 m2

Grundareal

900 m2

Værelser

5