Havneholmen 52, 1. TV., 1561 København V

Havneholmen 52, 1. TV.

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:114 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:2009
  • Energimærke:
    B

Havneholmen 52, 1. TV.

Pragtfuld 4 værelses lejlighed på 114 m2 med to store altaner på første parket til Københavns Havn i prisbelønnet, ikonisk byggeri. En unik placering med vandudsigt til tre sider og en følelse af at svæve over vandet. Lejlighedens planløsning er genial med udgang til altan fra samtlige rum og en flot udsigt over Københavns Havn og Tømmergraven med husbåde og et idyllisk, maritimt miljø. Lyset, der forstærkes af det omgivende vand, strømmer ind fra alle sider. Fra køkken og stue er der også udsigt til ejendommens smukke, arkitekttegnede haveanlæg. Det elegante, hvide køkken har grebsløse, glatte overflader og massive bordplader i sortolieret valnød. Hvidevarerne er integreret, hvilket bidrager til det stilrene udtryk. Badeværelset har samme grebsløse skabe og en bordplade i lys Ceasarstone kvartskomposit.

Havneholmen er tegnet af arkitekt Lene Tranberg fra arkitektfirmaet Lundgaard & Tranberg og har vundet flere priser. Byggeriet er endvidere præmieret af Københavns Kommune og Hovedstadens Forskønnelse. Ud over den helt vidunderlige placering er ejendommen veldrevet med mange, gode faciliteter, og det centralt beliggende fælleslokale danner rammen om en lang række aktiviteter. Således byder trivselsklubben på fitness med professionel instruktør samt sociale arrangementer året rundt, og i madklubben deles gastronomiske færdigheder. Beboere kan også leje fælleslokalet til private, festlige begivenheder. Desuden er der vinterbadeklub og mulighed for at have egen båd liggende ved en af bådeklubbens bådepladser. Kajakker kan opbevares i kælderen, der er indrettet til formålet. Parkeringsplads kan lejes eller købes i ejendommens parkeringskælder, og ejendommen råder desuden over et stort antal parkeringspladser til gæsteparkering.

Havneholmen er en lille oase og samtidig midt i den pulserende hovedstad. Her er gåafstand til centrum og indkøbs- og shoppemuligheder lige om hjørnet på Fisketorvet. Fra Dybbølsbro Station er der gode togforbindelser, og i 2024 er metroen også at finde i området.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Krudtløbsvej 17, København K

Lejlighed

Krudtløbsvej 17, København K

Pris

7.500.000 DKK

Ejerudgift

11.109 DKK

Boligareal

175 m2

Værelser

3

Andrei Sakharovs Vej 21, 2. mf., København SV

Lejlighed

Andrei Sakharovs Vej 21, 2. mf., København SV

Pris

6.845.000 DKK

Ejerudgift

4.168 DKK

Boligareal

99 m2

Værelser

4