Gyvelvej 13, 3100 Hornbæk

New England er kommet til Hornbæk

Plantegning Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:212 m2
  • Grundareal:1.499 m2
  • Værelser:7
  • Byggeår:2017

New England er kommet til Hornbæk

Når man træder ind af den sorte dobbelte hoveddør til dette elegante fritidshus, fornemmer man straks, at der er tale om et hus i særklasse. Huset er arkitekttegnet og højt beliggende I Kildekrog midt i naturskønne omgivelser, med få minutter til både strand og by. Her er tale om et særligt eksklusivt fritidshus, hvor bygherre ikke er gået på kompromis. Overalt er der anvendt de bedst tænkelige løsninger og materialer ned i mindste detalje.

Ejendommen består af hovedhus, gæstehus og udhus. Alle bygninger er udført i samme høje standard. Husenes grå træfacader og brede udhæng med indbygget lys, samt det eksklusive tag lagt som shingles i Canadisk cedertræ, leder tankerne i retning af den charmerende New England-stil. Omkring husene er flere store terrasser i sandsten og egetræ og i forlængelse af stuen et stort overdækket terrasseområde.
Samme stilsikkerhed som gør sig gældende i husets udvendige arkitektur, gennemføres indvendigt i begge huse. Også her er materialer, inventar og farver valgt med omhu i samarbejde med en indretningsarkitekt. Hovedhuset byder på 4 dobbeltværelser. Særligt imponerende er husets store masterbedroom med flere fløjdøre og loft til kip, som efterlader en atmosfære af ekslusiv hotelstemning. Huset har to identiske badeværelser i materialer, som igen understøtter stemningen af New England.

Husets samlingspunkt er det store køkkenalrum, med fantastisk lysindfald gennem en række af palædøre og vinduer og flot lofthøjde. Husets høje placering giver et flot kig over træer og hustage. Køkkenalrummet fremstår I elegante grå elementer med stenbordplade I gråbrune farver. Huset byder desuden på et velfungerende bryggers, hvorfra husets moderne teknik styres. Varmestyringen foregår eksempelvis via Danfoss app og der er maksimal internethastighed i form af Fibernet med 1000/1000 Mbit. Gæstehuset rummer to dobbeltværelser, bad og tekøkken.

Bygherre har fået særlig tilladelse til at opføre to parkeringsområder med plads til seks biler, samt plads til båd. Haven er nyanlagt med smuk idylisk beplantning, høje træer, flot græsplæne petanquebane.
Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Nordre Strandvej 475, Hornbæk

Fritidshus

Nordre Strandvej 475, Hornbæk

Pris

11.499.000 DKK

Boligareal

172 m2

Grundareal

1.645 m2

Værelser

9

Månehøjen 11, Hornbæk

Fritidshus

Månehøjen 11, Hornbæk

Pris

10.500.000 DKK

Boligareal

95 m2

Grundareal

1.274 m2

Værelser

4

Grænsestien 22B, Hornbæk

Fritidshus

Grænsestien 22B, Hornbæk

Pris

12.000.000 DKK

Boligareal

120 m2

Grundareal

1.380 m2

Værelser

5