Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

George Marshalls Vej 1, 6., 2450 København SV

Det skønneste projekt, kanalerne i København nogensinde har set

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:228 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2020
  • Energimærke:
    A2015

Det skønneste projekt, kanalerne i København nogensinde har set

Måske københavns bedste udsigt..

George Marshalls Vej. Man kan undre sig lidt over valg af vejnavne på Engholmene. George Marshall var en amerikansk general og udenrigspolitiker. Han lagde navn til Marshallhjælpen for genopretning af økonomien i Europa efter 2. verdenskrig. Det er ikke så nemt at forstå, hvad det navn umiddelbart har at gøre med et af de skønneste projekter, kanalerne i København nogensinde har set. Hvis inspirationen kom fra Venedig og Amsterdam, så ville det virkelig give mening. For her er mange øer, hvor boliger og byrum får fuldt udbytte af alle vandets fortræffeligheder. Der er kig til vand overalt, og den beroligende lyd af skvulpende bølger kan nydes helt ind i stuerne.

George Marshalls Vej 1 på 6. sal er indflytningsklar i december 2020. Her er tale om en af de mest velbeliggende lejligheder i københavn, med 180 graders udsigt til Københavns havn. Her kan man nyde kigget til alle Københavns broer, fælled og det altid aktive maritime liv i Københavns havn. med lejlighedens unikke planløsning med altaner og terrasser 360 grader rundt, kan man altid finde et solspot. Ejendommen ligger på Tangholm, den største boligø i Kanalbyen. Her kommer 2 lystbådehavne, i ejendommen er der erhvervslokaler, som er tiltænkt til mindre butikker/caféer. Der kommer i 2024 metrostationer i gåafstand. Lejligheden er en penthouse-lejlighed på 228 m2, og har en udsigt, der bringer himmel og vand inden for i et lys, så alle vil elske at bo her. Her er på alle måde højt til loftet, til himlen og til valget af materialer. Det er nyt, det bliver lige til at flytte ind i.

Kanalbyen, Engholmene er ved at udvikle sig til det mest hippe og attraktive bykvarter i København. Det er et mønstereksempel på, hvordan kreative arkitekter og visionære byplanlæggere kan skabe liv, tilværelse og mening i et tidligere industriområde.

For at få et mere dybdegående indblik i lejligheden og området, så kontakt mægler direkte på 31147905.Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Lundsgade, København Ø

Lejlighed

Lundsgade, København Ø

Pris

16.500.000 DKK

Ejerudgift

6.182 DKK

Boligareal

178 m2

Værelser

5

Sortedam Dossering 83, 1., København Ø

Lejlighed

Sortedam Dossering 83, 1., København Ø

Pris

28.000.000 DKK

Ejerudgift

10.138 DKK

Boligareal

253 m2

Værelser

6