Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Fyrmestervej 8, Havnsø, 4591 Føllenslev

Stueplan Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:94 m2
  • Grundareal:1.202 m2
  • Værelser:2
  • Bygget/ombygget:1980/2009

Fyrmestervej 8, Havnsø, Føllenslev

I et flot naturområde finder I dette sommerhus på 94 m2. Det placerer sig på en 1.202 m2 stor grund med en utrolig velholdt have, og i samspil med det lækre hus fristes I til dejlige ferieophold her i godt selskab.

Tæt på matriklen finder I det fredede naturområde Vesterlyng med fritgående køer på græsenge, hedelandskab og sjælden flora. Her venter ligeledes en attraktiv sandstrand, som tilmed er meget børnevenlig og kun ligger ca. 200 meter væk fra huset. Efter en svalende dukkert kan I cykle mod Havnsø, som åbenbarer sig med en fantastisk stemning og muligheden for at nyde en god, gammeldags isvaffel med udsigt over havnen. Der er færgeforbindelse til både Sejerø og den fredede Nekselø, som med fordel kan opleves på en god dagsudflugt. Der er ligeledes kun omkring 100 meter til offentlig transport.

Tilbage på matriklen kan solen også nydes i haven på et af de tre terrasseområder omkring boligen. End ikke aftenduggen eller en kølig brise kommer i vejen for de hyggelige stunder, da den ene terrasse har glasvægge på to af siderne og er overdækket.

Inden døre vil I straks mærke den behagelige stemning, som forstærkes af kiploftet med charmerende, synlige spær i samspil med de mange vinduespartier. Opholdsmiljøet udgøres af køkken og stue i direkte forbindelse, hvor kogeøen er med til at åbne op og give kokken mulighed for at snakke med familien eller gæsterne under madlavningen. I sommerhuset er der derudover to værelser, begge med udgang til haven. Badeværelse med helstøbt, hvid håndvask og en bruser. Slutteligt får I et bryggers med plads til vaskefaciliteter, så I nemt kan friske badetøj og håndklæder op efter endnu en dag på stranden.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

NYHED
Vej 14 Nr. 37, Vig Lyng, Vig

Fritidshus

Vej 14 Nr. 37, Vig Lyng, Vig

Pris

1.695.000 DKK

Boligareal

45 m2

Grundareal

1.220 m2

Værelser

2

Damengen 4, Nygård, Nykøbing Sj

Fritidshus

Damengen 4, Nygård, Nykøbing Sj

Pris

2.195.000 DKK

Boligareal

100 m2

Grundareal

1.780 m2

Værelser

3

Højlyngen 2, Rørvig

Fritidshus

Højlyngen 2, Rørvig

Pris

1.895.000 DKK

Boligareal

62 m2

Grundareal

2.004 m2

Værelser

2