Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Fyrmestervej 12, Havnsø, 4591 Føllenslev

Taget tænker ikke over, om håret er grønt eller gult

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:68 m2
  • Grundareal:1.201 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:1978

Taget tænker ikke over, om håret er grønt eller gult

I den sydlige del af Nekseløbugten ligger autentiske Havnsø Havn. Det har den gjort siden begyndelsen af 1800-tallet. Der går 2 færger fra havnen til henholdsvis Nekselø og Sejerø. Nekselø er en bilfri ø, og har en særegen natur i forhold til resten af Danmark. Øen er kendt for milde vintre, flere solskinstimer og mindre nedbør. Havnsø Havn er fuld af liv, især om sommeren, for området er populært, derfor er der mange sommerhuse omkring havnen. Hver lørdag i sommermånederne er der kræmmermarked ved den vestre mole. Og så har vinterbaderne netop fået sauna på havnen.

5 minutters gåben fra havnen ligger et fuldtømret sommerhus på 68 m2 med grønt hår på taget. I perioder med meget sol er det gult, men taget er ligeglad, et græstag kræver ingen vedligeholdelse. Som det ligger på grunden, går det i ét med naturen. Det er ikke et hus, der står og praler. Det er bygget af solidt kernetræ i 1978, og det ældes med al den charme, der kommer med tid og patina. Det er nemt at vedligeholde, det kræver ikke den store opmærksomhed. Det samme gælder grunden, som er på 1.201 m2.

Det tager 5 minutter at gå til stranden i Nekseløbugten, som har nogle af de bedste badestrande på Sjælland. Der er alle muligheder for aktiviteter i Havnsø. Mange kitesurfer og sejler kajak i Nekselø Bugt, og mange cykler i det kuperede landskab, som istiden har efterladt i Odsherred. Dragsholm Slot ligger 10 cykelminutter væk med spøgelser og den anerkendte Michelin restaurant. Havnsø er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred. Det ligger en time fra København og er ét af de mest populære sommerhusområder på Sjælland med gårdbutikker og boder. Også om vinteren.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

NYHED
Vej 14 Nr. 37, Vig Lyng, Vig

Fritidshus

Vej 14 Nr. 37, Vig Lyng, Vig

Pris

1.695.000 DKK

Boligareal

45 m2

Grundareal

1.220 m2

Værelser

2

Damengen 4, Nygård, Nykøbing Sj

Fritidshus

Damengen 4, Nygård, Nykøbing Sj

Pris

2.195.000 DKK

Boligareal

100 m2

Grundareal

1.780 m2

Værelser

3

Højlyngen 2, Rørvig

Fritidshus

Højlyngen 2, Rørvig

Pris

1.895.000 DKK

Boligareal

62 m2

Grundareal

2.004 m2

Værelser

2