Femte Juni Plads 5, 2000 Frederiksberg

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:366 m2
  • Grundareal:614 m2
  • Kælder:126 m2
  • Værelser:8
  • Garage:24 m2
  • Byggeår:1900
  • Energimærke:
    E

Femte Juni Plads 5, Frederiksberg

På en af Frederiksbergs mest eftertragtede adresser, nærmere bestemt Femte Juni Plads 5, ligger denne skønne ejendom fra år 1900. Med hele 366 m2 bolig og 126 m2 kælder indpakket i romantisk, norditaliensk arkitektur, en detaljerig murstensfacade og præsentabelt indgangsparti er der tale om ægte liebhaveri.
Tronende højt over forhavens velplejede plæne med træer, buske og blomster åbenbares en unik villa i fire etager, som indbyder til udforskning og er oplagt for en stor familie. Bag huset gemmer sig en lukket og frodig have, som også kan nydes fra den rummelige, høje træterrasse.

Villaen byder velkommen med en stor, præsentabel hall, hvælvede lofter, høje hvide paneler og sildebensparket, der smukt pryder hele stueetagen, og leder til de to stuer en suite, der er beriget med stuklofter, indbygget bogreol og en karnap med udsigt over Femte Juni Plads. I samme stue som karnappen findes også en original porcelænskamin, og begge rum er holdt i rolige, lyse nuancer.

Fra den største stue giver en skydedør nem adgang til vinkelkøkkenet fra 2010, der bades i lys fra havedøren og de store vinduer. Lækre materialevalg giver et stilrent udtryk, og så er der vægtet rum til madlavning og sammenkomster omkring spisebordet. Den lette adgang til den store terrasse gør det dejligt nemt at nyde middagen udenfor på de lune sommeraftener. Terrassens og havens placering sikrer sol fra morgen til aften.

Både første og anden sal byder på en overflod af lyse, rummelige værelser, alle med trægulv. På førstesalen har det største værelse udgang til balkon med morgensol og udsigt til pladsens trækroner. Badeværelset på førstesalen har udgang til en altan, mens andensalens badeværelse i marmor har udnyttet pladsen perfekt.

I den tørre og funktionelle kælder er der bl.a. køkken og bad, gode vaskefaciliteter og fire disponible rum.

Skoler, daginstitutioner, S-tog og Metro ligger alle i gåafstand og indkøbsmulighederne er talrige på både Godthåbsvej og Finsensvej, ligesom der ikke er langt til Frederiksberg Centeret. Parkering er altid nemt, enten i egen garage, egen indkørsel eller på vejen lige uden for huset.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre…


Udforsk andre
Villaer til Salg

NYHED
Kastanievej 1, Rungsted Kyst

Villa

Kastanievej 1, Rungsted Kyst

Pris

23.800.000 DKK

Boligareal

285 m2

Grundareal

3.096 m2

Værelser

7

NYHED
Immortellevej 15, Vedbæk

Villa

Immortellevej 15, Vedbæk

Pris

36.500.000 DKK

Boligareal

365 m2

Grundareal

5.083 m2

Værelser

9

NYHED
Olaf Poulsens Vej 12, Charlottenlund

Villa

Olaf Poulsens Vej 12, Charlottenlund

Pris

26.800.000 DKK

Boligareal

272 m2

Grundareal

1.620 m2

Værelser

7