Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Dyrevænget 29, 3300 Frederiksværk

Dyrevænget 29

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:159 m2
  • Grundareal:2.214 m2
  • Værelser:4
  • Garage:36 m2
  • Byggeår:2019

Dyrevænget 29

Lad skuldrene sænke sig og mærk roen indtræffe i dette sublime fritidshus, hvor I kan slentre ned til Arresø og glide over vandoverfladen i jeres egen jolle eller bare nyde solskinnet hjemme på terrassen til lyden af fuglefløjt og kanalens rislende vand. Velkommen til jeres nye ferieretræte på Dyrevænget 29!
Beliggenheden bliver ikke meget mere forrygende. I placerer jer for enden af en grusvej og med Arresø som nærmeste nabo, der opfordrer til naturoplevelser for hele familien. Her kan I spankulere ned mod vandet og sejle i kano eller kajak. Samtidig kan I hoppe på cyklen mod den lokal købmand eller besøge den velanskrevne Restaurant Tinggården, hvor I kan nyde et måltid mad eller købe lækre råvare ind fra landhandlen. Fritidshuset fra 2019 er bygget i høj standard og er håndværksmæssigt udført, hvilket tydeligt skinner igennem ved en uovertruffen kompromisløshed i materialevalg og finish. Dertil har huset et lavt energiforbrug, vandbåren gulvvarme og luft-til-vand-varmepumpe. Karakteristisk for husets 159 kvadratmeter er det eminente lysindfald, de ensartede skabselementer og de brede egetræsplanker, der forbinder rummene og efterlader et raffineret udtryk. Dette ses især i det store opholdsmiljø med loft til kip. Med eksklusive Lacuna-foldedørene, der åbner helt op ud til terrassen, smelter inde og ude nærmest sammen. Med tre værelser og to lækre badeværelser er der plads til hele familien eller overnattende gæster. Som en ekstra detalje er det ene badeværelse særligt luksuriøst med en sauna. Hertil kommer et praktisk bryggers. Glæd jer til at opleve den 2.214 kvadratmeter store grund, der frister til mange timers ophold på den 178 kvadratmeter store Jatoba hårdttræ-terrasse, der snor sig rundt om huset. På lune sommerdage kan I samles omkring et spil petanque – måske med et glas rosé i hånden. Til matriklen hører også en stor garage. Kontakt os for en fremvisning!

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Egernlunden 12, Tibirke Sand, Frederiksværk

Fritidshus

Egernlunden 12, Tibirke Sand, Frederiksværk

Pris

3.695.000 DKK

Boligareal

114 m2

Grundareal

5.822 m2

Værelser

4

Ryagervej 25-27, Tibirke Sand, Frederiksværk

Fritidshus

Ryagervej 25-27, Tibirke Sand, Frederiksværk

Pris

3.500.000 DKK

Boligareal

66 m2

Grundareal

4.728 m2

Værelser

4

Cottagevej 6, Ramløse Sand, Frederiksværk

Fritidshus

Cottagevej 6, Ramløse Sand, Frederiksværk

Pris

3.245.000 DKK

Boligareal

111 m2

Grundareal

2.288 m2

Værelser

4