Dronninggårds Alle 23, 2840 Holte

Plantegning Plantegning Plantegning Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:234 m2
  • Grundareal:2.135 m2
  • Kælder:124 m2
  • Værelser:8
  • Garage:17 m2
  • Bygget/ombygget:1933/1958
  • Energimærke:
    G

Dronninggårds Alle 23, Holte

Her er hele 340 m2 at boltre sig på og dertil en stor veltilplantet have på 2.135 m2 med 80 år gamle træer og en stor parkplæne, der skråner let ned mod den skønne Vejlesø, hvor der er badebro og alle muligheder for at nyde de naturskønne omgivelser, ligesom man her har rige muligheder for at dyrke vandsportsaktiviteter. Man får ligeledes nærhed til flere dejlige skovområder som Piils Skov og Geelskov, og lidt længere til Næsset.

Ejendommen er opført i 1933 efter princippet om, at boliger gerne må fremtræde beskedent og diskret fra vejsiden. Herfra vil man derfor få øje på en bolig i to etager, og det er først, når man inviteres indenfor, eller hvis man vælger at ankomme fra søsiden, at man får mulighed for at opleve ejendommens sjæl og storhed. Inde fra huset kommer beliggenheden ved søen til sin ret med den skønne udsigt, og udenfor i haven vil man bemærke, at boligen har en etage mere end det fremgår fra gaden på grund af den smukt skrånende grund og boligens tilpassede arkitektur. Boligen er meget rummelig og praktisk indrettet til en større familie, da man får fem værelser plus badeværelse på villaens øverste plan. Mellem to af værelserne er der forbindelsesdør, hvilket gør det velegnet til indretning som walk-in garderobe, hvis man ikke har brug for alle værelser som soveværelser. I stueetagen får man store opholdsrum i form af stuer med udgang til terrassen, et velfungerende køkken og badeværelse. I boligens nederste plan er der toilet, gildesal, vaskerum med gasfyr, værksted og et godt disponibelt rum med plads til skrivebord eller lignende.

Ejendommen er løbende blevet opdateret. Hvis har man behov for yderligere plads, kan der opnås tilladelse til at tilbygge 140 m2. Der er også mulighed for at åbne køkkenet op, hvis man ønsker et stort moderne køkkenalrum. Her er i det hele taget alle muligheder for at skabe perfekte rammer om et harmonisk familieliv med naturskøn beliggenhed ved både vand og skov, samtidig med at man nemt og hurtigt kommer til S-toget, når man skal rundt. Det tager blot 20 minutter at komme til København med toget. Alle de andre faciliteter som børnepasning, skoler, gymnasier og indkøb befinder sig lige i det nære lokalområde.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Rudehøj Park 2, Holte

Villa

Rudehøj Park 2, Holte

Pris

10.750.000 DKK

Boligareal

330 m2

Grundareal

1.350 m2

Værelser

9

Elledamsvej 1, Holte

Villa

Elledamsvej 1, Holte

Pris

8.995.000 DKK

Boligareal

155 m2

Grundareal

1.950 m2

Værelser

6

Vasevej 37, Holte

Villa

Vasevej 37, Holte

Pris

8.000.000 DKK

Boligareal

186 m2

Grundareal

1.175 m2

Værelser

7