Dronningens Tværgade 40, 2. th., 1302 København K

Fredet ejendom med sydvendt altan og elevator

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:83 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:1957

Fredet ejendom med sydvendt altan og elevator

FREDET OG FRITAGET FOR EJENDOMSSKATTER

Kvarteret
Velkommen til det charmerende kvarter omkring Prinsessegården i Dronningens Tværgade i hjertet af København K. Dette eksklusive område er en sand perle, der kombinerer historisk charme med moderne bekvemmeligheder. Beliggende i en af Københavns mest eftertragtede adresser, byder dette kvarter på en unik blanding af kulturelle seværdigheder, trendy butikker, hyggelige caféer og grønne områder. Denne idylliske oase er et tilflugtssted fra byens pulserende liv og tilbyder ro og fred midt i storbyens travlhed. Naturelskere vil også finde glæde i dette kvarter. Tag en afslappende gåtur i Kongens Have, den ældste park i København, eller besøg Botanisk Have. Transportmulighederne er også fremragende med flere bus- og metrostationer i nærheden er du godt forbundet til resten af byen. Alt i alt er kvarteret omkring Prinsesse Gården i Dronningens Tværgade et fantastisk sted at bo.

Ejendommen
Stor flot og markant fredet ejendom opført i 1957. Ejendommen fremstår med flot murstensfacade og rødt tegltag. Ejendommen, der er professionelt administreret, har dørtelefon, fællesvaskeri, værksted, fitness-rum, cykel kælder, elevator, affaldsskakt og loftrum. Fredet ejendom og fritaget for ejendomsskatter. Lejlighedens andel af foreningens grundfond er positiv jf. det seneste årsregnskab.

Lejligheden
En super veldisponeret udsigtslejlighed i Prinsessegården med solrig altan og god planløsning. Fra det flotte trappeparti med elevator, træder du ind i fin fordelingsentre med indbygget garderobeskab. Stor solrig opholdsstue med udgang til sydvendt altan med plads til cafébord og en stol. Fra stuen er der adgang til rummeligt gæste-/arbejdsværelse, med udsigt udover den store åbne plads. Stort soveværelse mod bagsiden, hvorfra der er frit udsyn. Derudover pænt hvidt elementkøkken med spisekrog til 4 personer. Fra entreen er der endelig adgang til det pænt karbadeværelse med de originale fliser og terrazzogulv. Lejligheden er udlejet og fraflytter først pr. 15. September 2024.

NB: Oplagt til forældrekøb eller som delelejlighed.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Dronningens Tværgade 36, 2. 6., København K

Lejlighed

Dronningens Tværgade 36, 2. 6., København K

Pris

3.995.000 DKK

Ejerudgift

4.201 DKK

Boligareal

74 m2

Værelser

2

ÅBENT HUS 21. apr, 2024 14:20-14:40
Dronningens Tværgade 34, 1. 3., København K

Lejlighed

Dronningens Tværgade 34, 1. 3., København K

Pris

5.495.000 DKK

Ejerudgift

4.184 DKK

Boligareal

80 m2

Værelser

3

Dronningens Tværgade 37, 4. 5., København K

Lejlighed

Dronningens Tværgade 37, 4. 5., København K

Pris

5.995.000 DKK

Ejerudgift

5.100 DKK

Boligareal

92 m2

Værelser

3